Αποκτήστε το εντυπωσιακό Smartband της Huawei με εκπτωτικό κουπόνι

Η Huawei έκανε την έκπληξη και μας έδειξες την δικιά της εκδοχή ενός smartband, που ειλικρινά είναι πάρα πολύ όμορφο. Το καινούργιο αυτό smartband της Huawei θα ονομάζεται Huawei Honor Zero Smartband, θα έχει IP68 πιστοποίηση και μία οθόνη OLED αφής 1.06 ίντσες.

Το καινούργιο Huawei Honor Zero Smartband, έρχεται με μία οθόνη αφής OLED 1.06 ίντσες όπως έχουμε πει. Παρότι είναι ουσιαστικά smartband και όχι κάποιο smartwatch, το σχέδιο του θυμίζει περισσότερο ρολόι. Έχει κατασκευαστεί πάρα πολύ όμορφα έχω να πω, με γραμμές τύπου ρόμβου στο λουράκι, ενώ υπάρχει και η χρήση 3D τεχνολογίας. Ουσιαστικά ο όλος σχεδιασμός είναι πραγματικά εντυπωσιακός και μπράβο στην Huawei για αυτό το αριστούργημα! Το μοναδικό κουμπί που θα βρείτε πάνω του, είναι το κουμπί power/reset που ουσιαστικά και αυτό βρίσκεται στο πίσω μέρος της οθόνης αφής. Σήμερα με την κίνηση αυτή προσπαθεί να μπει στην αγορά και να χτυπήσει μεγάλους αντιπάλους όπως Garmin και Xiaomi. Το Huawei Honor Zero έρχεται με πιστοποίηση IP68, την ίδια που έχει και το Mi Band 2, δηλαδή είναι αδιάβροχο (εκτός από καταδύσεις). Το στρογγυλό μέρος του smartband είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, ενώ το λουράκι από TPU. Οι διαστάσεις της οθόνης είναι 38mm x 9.5 mm, ενώ το μήκος του λουρακίου είναι 230mm×16mm. Το βάρος του Huawei Honor Zero είναι μόλις 25g.

Μέσα στο Huawei Honor Zero θα βρούμε το Cortex M4-STM32F411 που κάνει όλη την δύσκολη και απαραίτητη δουλειά.

Το Huawei Honor Zero είναι εφοδιασμένο με BT v4.1 για να μπορεί να συνδεθεί με άλλες συσκευές. Μέσω της ΒΤ σύνδεσης υποστηρίζει, υπενθύμιση κλήσης, μας δείχνει ποιος μας καλεί, απόρριψη κλήσης, έλεγχος μηνυμάτων και υπενθύμιση για τα μηνύματα. Από θέμα παρακολούθησης της υγείας μας, μετράει ύπνο, βήματα, θερμίδες. Δείχνει την ώρα, ξυπνητήρια και δραστηριότητες που είναι να κάνετε. Για να σας ειδοποιήσει, χρησιμοποιεί δόνηση και ήχο.

Από το θέμα της μπαταρίας, βρίσκουμε να έχει μέσα του μία των 70mAh. Χρόνος αναμονής είναι περίπου 14 ημέρες, θα χρειαστείτε περίπου 1.5 ώρα για να το φορτίσετε πλήρως, ενώ χρησιμοποιεί το Magnet Pogo Pin.

Πάντως φαίνεται το Huawei Honor Zero να είναι μία ενδιαφέρουσα πρόταση της εταιρείας. Εγώ πάντως το βρήκα στο Geekbuying για 61.99$ Εάν όμως βάλετε και το κουπόνι SMART02, η τελική τιμή θα πέσει στα $57.03!

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα