Αποκτήστε το νέο Zuk Edge 2 με την αγγελική Luo Tianyi

Μοίρασε την γνώση...

Σας είχαμε αναφέρει πριν μερικές ημέρες σχετικά με την Xiaomi που θα συνεργαζόταν με την Hatsun Miku, στην πρώτη επίσημη παρουσίαση της ειδικής έκδοσης του Redmi Note 4X. Απ’ ότι φαίνεται η Lenovo ζήλεψε, ποιος ξέρει, και θα παρουσιάσει και αυτή μία ειδική έκδοση του ZUK Edge 2 με το Cartoon Luo Tianyi, που θα έχει και αυτή όπως και της Xiaomi, την αντίστοιχη κούκλα μέσα.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, η Luo Tianyi είναι ένα VOCALOID, δηλαδή μία ψηφιακή δημιουργία από την Bplats, Inc. με την υποστήριξη της YAMAHA Corporation και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Shanghai HENIAN. Κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2012 για τον engine του VOCALOID3 και είναι πολύ διαδεδομένη στην Κίνα.

Έτσι όπως φαίνεται η συσκευασία, με την αγορά του Zuk Edge 2, θα σας δίνεται και μία κούκλα Luo Tianyi, σαν δώρο. Η Luo Tianyi, από όσο κατάλαβα, είναι ένας άγγελος που έφτασε στη γη έχοντας μία αποστολή και μόνο, να διαδώσει τη μουσική σε όλο τον κόσμο. Σαν προσωπικότητα στο καρτούν είναι λίγο εσωστρεφής, αλλά παρόλα αυτά είναι ένα πολύ συμπαθητικός χαρακτήρας, που είναι και επίμονος κιόλας.

 Τώρα αναφορικά με το τηλέφωνο, θα έχει διπλή πίσω κάμερα και κυρτή οθόνη, ενώ θα βγαίνει σε πολύ ωραίο μπλε χρώμα. Βέβαια από τα χαρακτηριστικά του φαίνεται ότι θέλει να χτυπήσει πιο ακριβή αγορά με πιο δυνατά χαρακτηριστικά από αυτά του Redmi Note 4X.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com