Αποκτήστε το FEIYUE FY-03 EAGLE-3 – Ένα 4WD Off-road RC σε αναλογία 1:12

Μοίρασε την γνώση...

Το FEIYUE FY-03 EAGLE-3 είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό 4WD off-road αυτοκίνητο σε αναλογία 1:12. Το αμάξι είναι ειδικά κατασκευασμένο για σκληροτράχηλους δρόμους και αγώνες!

Το FEIYUE FY-03 EAGLE-3 είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό και βγαίνει σε κόκκινο και πράσινο. Ο έλεγχος του αυτοκινήτου γίνεται στην συχνότητα των 2.4 GHz. Έχει ειδικό σύστημα υδραυλικών για να απορροφούν τους κραδασμούς κατά την κίνηση. Το αμάξι αυτό δεν είναι προτεινόμενο για παιδιά μικρότερα των 14 ετών, ζυγίζει 1226 γραμμάρια και έχει διαστάσεις 389 x 225 x 170mm.

Το FEIYUE FY-03 EAGLE-3 είναι εφοδιασμένο μ’ ένα μοτέρ της τάξης του 380. Επίσης έχει ένα 220 A κλάσης ηλεκτρονικό ελεγκτή ταχύτητας, για να έχετε ακρίβεια στον έλεγχο. Επίσης το αμάξι έχει διαφορετικά διαφορικά φυσικά, για να έχουμε τετρακίνηση. Τα ελαστικά του είναι ειδικά σχεδιασμένα και εφοδιασμένα ν’ αντέχουν τις δύσκολες διαδρομές.

Το FEIYUE FY-03 EAGLE-3 έρχεται με μία μπαταρία των 7.4V 1500mAh Li-ion. Οι διαστάσεις της μπαταρίας είναι 85 x 35 x 18mm. Θα χρειαστείτε περίπου 180 λεπτά για να την φορτίσετε πλήρως, ενώ μετά θα μπορείτε να χαρείτε το αμάξι σας για περίπου 15 λεπτά. Το τηλεχειριστήριο χρειάζεται 4 x 1.5V AA μπαταρίες.

Εάν σας άρεσε όπως και εμένα το FEIYUE FY-03 EAGLE-3, μπορείτε να το αποκτήσετε από το TomTop στην φοβερή τιμή των 83€! Είμαι σίγουρος ότι θα αισθανθείτε σαν μικρό παιδί πάλι!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com