Δείτε το Έξυπνο Παιδικό Ποδήλατο της Fisher-Price

Μοίρασε την γνώση...

Το Think & Learn Smart Cycle της Fisher-Price είναι ένα σταθερό ποδήλατο, το οποίο έχει κατασκευαστεί με γνώμονα τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας.

Geekbuying WW

Σκοπός του είναι να εξοικειώσει με φυσικό τρόπο τα μικρά παιδιά με την έννοια του ποδηλάτου και του προσανατολισμού, χωρίς όμως να τα εκθέτει σε εξωτερικούς κινδύνους.

Διαφήμιση

Μπορεί να συνδεθεί ασύρματα είτε με tablet, είτε με μια Smart TV, όπου μια ειδική εφαρμογή αναλαμβάνει να γνωρίσει στον μικρό αναβάτη τη χρήση του τιμονιού και των πεταλιών και ταυτόχρονα να τον εξοικειώσει με τη χρήση τους.

Google news

Πηγή: Mobilenews

Geekbuying WW Banggood WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram