Δεν θα είναι με Snapdragon 653 το Xiaomi Redmi Note 4X τελικά

Μοίρασε την γνώση...

Απ’ ότι φαίνεται τελικά το Redmi Note 4X που ανακοινώθηκε πριν 2-3 ημέρες δεν θα έχει τον Snapdragon 653 SoC που ανέφεραν όλοι. Καινούργιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσει με άλλο επεξεργαστή.

Το τηλέφωνο που είναι να ανακοινωθεί και επίσημα στις 14 Φεβρουαρίου, εθεάθηκε σήμερα στο TENAA στην Κίνα. Εκεί δεν αναρτήθηκε με τον Snapdragon 653 SoC, αλλά με τον Snapdragon 625, τον επεξεργαστή δηλαδή που έχει η έκδοση του Redmi Note 4 που κυκλοφορεί στην Ινδία.

Απ’ ότι φαίνεται τελικά, η Xiaomi για άγνωστους λόγους γιατί, μάλλον θα ανακοινώσει το ίδιο τηλέφωνο που έβγαλε στην Ινδία σαν Redmi Note 4, σαν Redmi Note 4X στην Κίνα. Υπάρχουν βέβαια κάποιες ψιλοδιαφορές κυρίως στην κατασκευή που θα διαφοροποιήσουν τα δύο κινητά, αλλά και πάλι μιλάμε για σχεδόν ίδιο κινητό. Τώρα πως θα αντιδράσει η κινέζικη αγορά ή ακόμα και η διεθνή που θα θέλει να το πάρει….κανείς δεν ξέρει. Στην Ινδία πάντως η Xiaomi πούλησε 250000 Redmi Note 4s σε 10 λεπτά προχθές.

Εσείς τι λέτε, θα πετύχει το καινούργιο μοντέλο?


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com