Δώστε πνοή στην παλιά σας τηλεόραση με το Egreat R6S-II

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα σας έχω κάτι διαφορετικό. Σας βρήκα ένα TV Box, που μπορείτε να το συνδέσετε με την παλιά σας τηλεόραση στο χωριό ή στην πόλη, που δεν έχει HDMI και κάθεται στην γωνία του σαλονιού και πιάνει σκόνες. Το TV Box που θα σας δείξω έχει RCA υποδοχές, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από παλιές τηλεοράσεις!

Το Egreat R6S-II είναι ένα TV Box με πολλά χαρακτηριστικά και ένα επεξεργαστή που δεν το έχω ακούσει μέχρι στιγμή, τον τετραπύρηνο Hi3798M ARM A7.


Το Egreat R6S-II έρχεται στην συνηθισμένη συσκευασία του μαύρου κουτιού, με μεγάλα γράμματα στο πάνω μέρος τ’όνομα της φίρμας. Στο πλάι υπάρχουν κενά για την έξοδο της θερμότητας. Η μπροστινή πλευρά είναι λευκή, ενώ στην πίσω μεριά θα βρούμε τις 3 RCA θύρες που ειλικρινά τις συναντώ πρώτη φορά σε TV Box. Φυσικά υπάρχει και η HDMI θύρα με την οπτική ίνα, 1 x USB 2.0, 1 x e-SATA και 1 x USB 3.0 port. Υπάρχει επίσης θύρα LAN.

Όπως ανέφερα, το Egreat R6S-II έχει για επεξεργαστή τον τετραπύρηνο  Hi3798M ARM A7. Για κάρτα γραφικών έχει την τετραπύρηνη R6S-II usesa Mali-450. Για μνήμη έχει 2G DDR3 RAM και 8GB Nano Flash εσωτερικού χώρου. Για λειτουργικό έχει Android 4.4, οπότε παίρνει μέχρι Kodi 16.1.


Το Egreat R6S-II υποστηρίζει πολλών ειδών βίντεο, ήχου και εικόνων, οπότε σε αυτό το κομμάτι δεν χρειάζεται άγχος. Το HDMI που έχει, υποστηρίζει βίντεο μέχρι και 3840 x 2160 30fps, ενώ φυσικά με το SPDIF θα έχει φανταστικό ήχο. Το TV Box έχει διαστάσεις 13.4 x 10.2 x 2.8 και βάρος 0.3 kg.

Το σίγουρο είναι ότι το Egreat R6S-II διαφοροποιείται απ’ όλα τ’ άλλα TV Βox, στην ύπαρξη των RCA και του μοναδικού επεξεργαστή που έχει. Εάν λοιπόν έχετε κάποια παλιά τηλεόραση ανεκμετάλλευτη, τώρα είναι η ευκαιρία να της δώσετε και πάλι ζωή. Το TV Box το βρήκα στο Lightinthebox στην προνομιακή τιμή για τα χαρακτηριστικά τους, των $91.99!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com