Εντοπίστηκε στην TEENA το Xiaomi Redmi 5!

Μοίρασε την γνώση...

Αμφιβάλλω εάν υπάρχει κάποιος που να μας πει πόσα τελικά κινητά θα βγάλει φέτος η Xiaomi. Πάντως έτσι όπως πάει και από τις φήμες που κυκλοφορούν….σίγουρα πολλά! Η πρώτη συσκευή του 2017 ήταν η Redmi Note 4X, ενώ αναμένουμε οσονούπω το Mi 6. Απ’ ότι όμως μαθαίνουμε, η εταιρεία ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει ένα άλλο mid-range κινητό, πιο πριν από το Mi6. Για να δούμε όμως τι έμαθα…

Το κινητό που διέρρευσε σαν νέο σε έγγραφο του TENNA, δεν έχει ονομασία, αλλά έχει την κωδική ονομασία MAE136. Βλέποντας τώρα κάποιος τα χαρακτηριστικά και τις διαστάσεις του κινητού, εύκολα θα πει ότι βλέπουμε το νέο Xiaomi Redmi 5.


 Το MAE136 φαίνεται να έχει ένα σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη. Είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, αλλά το θέμα είναι ότι αυτό από μόνο του δεν σημαίνει κάτι, αφού όλα τα κινητά της και ειδικότερα της κατηγορίας Redmi είναι από μέταλλο.

 Οι διαστάσεις που μαθαίνουμε ότι θα έχει είναι 139.24×69.94×8.65mm. Έρχεται με μία 5άρα οθόνη, dual-SIM, dual standby, εν΄β η μπαταρία του θα είναι μία των 4000mAh. Δυστυχώς δεν υπάρχουν στοιχεία τι μνήμη θα έχει, αλλά δεν νομίζω να έχει λιγότερη από 3GB RAM και 64GB εσωτερικού χώρου, μιας και τελευταία αυτά είναι τα ελάχιστα ποσά για την Xiaomi.


 Βέβαια κοιτώντας κανείς αυτά τα στοιχεία που σας έδωσα, θα του θυμίσουν πάρα πολύ το Xiaomi Redmi 4, οπότε η υπόθεση ότι αυτό μπορεί να είναι το νέο Xiaomi Redmi 5, ίσως να μην είναι κακή. Βέβαια υπάρχει και το Redmi 4Α, που βγήκε σχετικά πρόσφατα, πάραυτα το να λέμε ότι αυτό είναι το 5, εξακολουθώ να λέω ότι πρέπει να είμαστε σωστοί. Μένει να δούμε και την επίσημη ανακοίνωση!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com