Η Ελλάδα 69η στις ταχύτητες ίντερνετ παγκοσμίως με μόλις 6.9Mbps (και πάλι καλά!)

Μοίρασε την γνώση...

Για άλλη μία φορά η Ελλάδα βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη των χωρών αναφορικά με τις ταχύτητες σύνδεσης με το διαδίκτυο. Φέτος η χώρα μας βρίσκεται μόλις στην 69η θέση με μέσο όρο 6.9Mbps (πραγματική).

Geekbuying WW

Στην πρώτη θέση βρίσκεται και πάλι η γνωστή τριάδα, Νότιος Κορέα, Χονγκ Κονγκ και Νορβηγία. Οι τρεις αυτές χώρες είναι οι τρεις περιοχές του πλανήτη, των οποίων κάτοικοι συνδέονται στο ίντερνετ με τις υψηλότερες ταχύτητες στον κόσμο.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση της Akamai «State of The Internet Report» για το 3ο τρίμηνο του 2016, η Νότιος Κορέα έχει μέσο όρο 26.3 Mbps, το Χονγκ Κονγκ 20.1 Mbps και η Νορβηγία με 20Mbps, ακολουθεί η Σουηδία με 19.9Mbps. Η Ελλάδα πάλι, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία της Akamai, οι συνδέσεις με ταχύτητες τουλάχιστον 4Mbps αντιπροσωπεύουν το 81%, εκείνες με ταχύτητα από 10 Mbps και πάνω το 9,9%, ενώ οι συνδέσεις με ταχύτητα 15 Mbps και άνω μόλις το 3%.

Google news

Πάντως εάν δείτε τον πίνακα, μέσα στην πρώτη 20άδα βρίσκονται χώρες όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία που θεωρητικά είναι πιο φτωχές χώρες από εμάς. Δεν το σχολιάζω περαιτέρω…

Cafago WW ChicMe WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram