Η τελευταία αναβάθμιση του firmware, φέρνει στο Nubia Z9 την δυνατότητα για VoLTE!

Μοίρασε την γνώση...

Το Nubia Z9 είναι το τελευταίο κινητό που μόλις μπήκε στην οικογένεια των κινητών που υπήρχε σήμερα, με δυνατότηα σύνδεσης με VoLTE, μία οικογένεια που μεγαλώνει γρήγορα. 

Το Z9 είναι ένα κινητό που πρωτοκυκλοφόρησε στην Ινδία πριν από ένα χρόνο και. Για επεξεργαστή έχει τον όχι και τόσο γνωστό Snapdragon 625 SoC. Τις αναβαθμίσεις αυτές η εταιρεία τις στέλνει χειροκίνητα και όχι αυτόματα όπως κάνουν πια σχεδόν όλες οι εταιρείες μέσω ΟΤΑ. Όποιος από εσάς έχει το εν λόγο κινητό, σε λίγες ημέρες θα σα σταλθεί η αναβάθμιση. Εάν πάλι δεν θέλετε να περιμένετε, τότε πηγαίνετε στο τμήμα downloads στη σελίδα του κατασκευαστή για να κατεβάσετε χειροκίνητα την αναβάθμιση και να την φλασάρετε!

Διαφήμιση

Πάντως εάν θέλετε να αποκτήσετε ένα Nubia Z9, μπορείτε να το βρείτε στο Coolicool στα 599.99$. Απ’ όσο κοίταξα δεν το βρήκα κάπου αλλού διαθέσιμο.

Google news

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram