Η Oppo θέλει να αυξήσει τις αποστολές της κατά 60% το 2017!

Μοίρασε την γνώση...

Η Oppo έχει αποδειχθεί ένας από τους πιο ικανούς παίκτες στην Κινέζικη αγορά των κινητών. Συγκεκριμένα το προηγούμενο οικονομικό έτος 2016, ήταν το πιο κερδοφόρο για την εταιρεία, με το Oppo R9 να είναι πρώτο σε πωλήσεις για την χρονιά, ρίχνοντας την Apple πολύ μακρυά από την πρώτη θέση που ήταν για 5 συνεχή έτη!

Σύμφωνα με τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα, η Oppo αύξησε τις αποστολές του κατά 132.9% σε 99.4 εκατομμύρια με συμμετοχή κατά 7.3% στο παγκόσμιο μερίδιο και γι’ αυτή την χρονιά φαίνεται να έχει βάλει πολύ υψηλούς στόχους, ίσως και λίγο απλησίαστους.


Σύμφωνα λοιπόν με τα σχέδια που έχουν, θέλουν το 2017 να πουλήσειο περισσότερα από 160 εκκατομύρια κινητά, μία αύξηση κατά 60% σε σχέση με την περυσινή. Μάλιστα για να μπορέσει να ετοιμαστεί για την αύξηση που θέλει, αλλά και για την ζήτηση που υπάρχει για τα κινητά της, η εταιρεία έχει ήδη αυξήσει τα εργοστάσια παραγωγής από 3 σε 5, κατασκευάζοντας καινούργια σειρά στην Ινδονησία και σχεδιάζει άλλη μία στην Ινδία!

Εάν θέλετε να βοηθήσετε και εσείς την Oppo να εκπληρώσει τα όνειρά της, μοντέλα της και ειδικότερα το πρώτο σε πωλήσεις της εταιρείας Oppo R9, μπορείτε να το βρείτε σε πολύ καλές τιμές στο Coolicool, Geekbuying, Banggood και Gearbest.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com