Η Oppo θέλει να αυξήσει τις αποστολές της κατά 60% το 2017!

Μοίρασε την γνώση...

Η Oppo έχει αποδειχθεί ένας από τους πιο ικανούς παίκτες στην Κινέζικη αγορά των κινητών. Συγκεκριμένα το προηγούμενο οικονομικό έτος 2016, ήταν το πιο κερδοφόρο για την εταιρεία, με το Oppo R9 να είναι πρώτο σε πωλήσεις για την χρονιά, ρίχνοντας την Apple πολύ μακρυά από την πρώτη θέση που ήταν για 5 συνεχή έτη!

Σύμφωνα με τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα, η Oppo αύξησε τις αποστολές του κατά 132.9% σε 99.4 εκατομμύρια με συμμετοχή κατά 7.3% στο παγκόσμιο μερίδιο και γι’ αυτή την χρονιά φαίνεται να έχει βάλει πολύ υψηλούς στόχους, ίσως και λίγο απλησίαστους.

Διαφήμιση

Σύμφωνα λοιπόν με τα σχέδια που έχουν, θέλουν το 2017 να πουλήσειο περισσότερα από 160 εκκατομύρια κινητά, μία αύξηση κατά 60% σε σχέση με την περυσινή. Μάλιστα για να μπορέσει να ετοιμαστεί για την αύξηση που θέλει, αλλά και για την ζήτηση που υπάρχει για τα κινητά της, η εταιρεία έχει ήδη αυξήσει τα εργοστάσια παραγωγής από 3 σε 5, κατασκευάζοντας καινούργια σειρά στην Ινδονησία και σχεδιάζει άλλη μία στην Ινδία!

Google news

Εάν θέλετε να βοηθήσετε και εσείς την Oppo να εκπληρώσει τα όνειρά της, μοντέλα της και ειδικότερα το πρώτο σε πωλήσεις της εταιρείας Oppo R9, μπορείτε να το βρείτε σε πολύ καλές τιμές στο Coolicool, Geekbuying, Banggood και Gearbest.

ZTE Many GEOs Redmagic WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram