Η Vodafone θ΄ αναλάβει το ηλεκτρονικό εισιτήριο του ΟΑΣΑ

Μοίρασε την γνώση...

Η Vodafone Ελλάδας ανέδειξε τελικά σαν ανάδοχο ο διαγωνισμός που έγινε για να βρεθεί ποιος θα βοηθήσει να λειτουργήσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τα μέσα μαζικής μεταφοράς του ΟΑΣΑ.

Η Vodafone Ελλάδας υποχρεούται να προσφέρει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, όπως δίκτυα οπτικών ινών και mobile εφαρμογές, όπως για παράδειγμα το IoT (Internet of Things) της Vodafone.

Με την υπηρεσία Vodafone IoT υπάρχει η δυνατότητα άμεσης ασύρματης διασύνδεσης κάθε είδους συσκευών και εφαρμογών IoT χωρίς την ανάγκη ύπαρξης ενσύρματου δικτύου και ο χρήστης της υπηρεσίας μπορεί να συνδέσει τις συσκευές ή τις εφαρμογές του για αποστολή δεδομένων ή έλεγχο εξ αποστάσεως.

“Μέσα από επενδύσεις και συνεχείς βελτιώσεις, είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες ποιότητας οι οποίες φέρνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις στον 21ο αιώνα” δήλωσε η κυρία Κάτια Σταθάκη, εμπορική διευθύντρια Εταιρικών Πελατών της Vodafone Ελλάδας.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com