Η Xiaomi ανακοίνωσε τελικά τα έσοδα που είχε το Q4 2016, δείχνοντας την στην 2η θέση στην Ινδία

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα σας έχω μερικά πολύ σημαντικά νέα αναφορικά με την Xiaomi. Ανακοίνωσε επιτέλους, τι απολαβές είχε το 4ο τρίμηνο του 2016, αλλά και τι θέση κατέχει πια στην αγορά της Ινδίας, μία αγορά πολύ σημαντική για τις εταιρείες, αφού είναι ραγδαίως αναπτυσσόμενη με πάρα πολλούς πελάτες!

Από τις ανακοινώσεις της εταιρείας φαίνεται ότι στην αγορά της Ινδίας η Xiaomi έχει την 2η θέση, κάτι πολύ καλό για τα έσοδά της αλλά και για το μέλλον της. Συγκεκριμένα το IDC επιβεβαιώνει αυτά τα ωραία νέα στην τελευταία του αναφορά, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι κατέχει το 10.7% της αγοράς, όταν την ίδια περίοδο πέρυσι κατείχε μόνο το 3.3%! Αυτό σημαίνει ότι οι αποστολές της προς την Ινδία αυξήθηκαν κατά 15.3% στο 4ο τρίμηνο του 2016.

Διαφήμιση

Αυτό βέβαια ακούγεται φανταστικό! 3 εκατομμύρια συσκευές Redmi 3S (Redmi 3S, Redmi 3S Prime and Redmi 3S+) έχουν σταλεί σε λιγότερους από 6 μήνες

Google news

Η αλήθεια είναι ότι η Xiaomi παλεύει τα 3 τελευταία χρόνια για να καταφέρει να φτάσει αυτή την θέση στην αγορά της Ινδίας. Από αυτά τα αποτελέσματα φαίνεται πια ότι οι κόποι της πιάνουν τόπο. Ειδικότερα το Redmi 3S, που παρουσιάστηκε πριν λίγες εβδομάδες, έχει αναδειχθεί σαν best seller στις πωλήσεις στην αγορά, μαζί με το Redmi Note 4.

Goboo [CPS] Many GEOs AliExpress WW

Εάν ψάχνεται για Xiaomi ή κοιτάτε από Ελλάδα στον Κωτσόβολο που έχει με 199€ το Xiaomi Redmi Note 3, που είναι πολύ συμφέρουσα τιμή, αφού το έχετε άμεσα, χωρίς τελωνείο και με 2 χρόνια εγγύηση από την Infoquest ή εάν κοιτάτε για άλλο μοντέλο, τότε αναγκαστικά πάμε προς Κίνα μεριά και κατά προτίμηση στο Geekbuying, μια και βάση το Kimovil έχει τις καλύτερες τιμές και με το εκπτωτικό κουπόνι xiaomifans2, σε όσα κινητά Xiaomi δεν τα έχει σε προσφορά, έχετε μία έκπτωση 5%!

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram