Η Xiaomi θα παρουσιάσει σήμερα την MI Smart Guitar

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα, ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, είχε αναφέρει ότι θα παρουσίαζε δύο καινούργια προϊόντα στην σειρά Mi. Συγκεκριμένα θα παρουσίαζε το 60ο και 61ο προϊόν της. Το ένα θα είναι μία φοβερή κιθάρα, ενώ το δεύτερο θα είναι ένα smartwatch με ενσωματωμένο GPS.

Η έξυπνη κιθάρα λοιπόν θα μπορεί να σας μάθει πως να την παίζεται και όχι απλώς να την γρατζουνάτε. Δεν ξέρω εάν θα προλάβετε να μάθετε κανά τραγουδάκι να το παίξετε στην αγαπημένη σας, αλλά προσπαθήστε. Πάντως αυτή την στιγμή υπάρχουν τέτοιες κιθάρες από άλλες εταιρείες, που κοστίζουν από $160 έως και $333. Οι κιθάρες αυτές συνοδεύονται από μία εφαρμογή, με λειτουργίες μετρονόμου, που χρησιμοποιόντας το μικρόφωνο του κινητόυ, μπορεί να καταλάβει εάν παίξατε σωστά μία νότα ή φάλτσα!

Επίσης βλέποντας ένα εκπαιδευτικό βίντεο που θα έχει, η κιθάρα θα μπορεί να συγχρονίσει τον φωτισμό LED που έχει, ώστε να σας δείχνει και που θα έπρεπε να είναι το κάθε δάχτυλο.

Αναφορικά με το παιδικό smartwatch με το GPS, δυστυχώς δεν έχω κάποια πληροφόρηση. Υποθέτω θα είναι η επόμενη έκδοση του ρολογιού που είχε βγάλει παλιότερα η Xiaomi, το Xiaomi Original Mi Rabbit Children Smart GPS Watch.

Πως σας φαίνεται η κιθάρα πάντως? Ενδιαφέρουσα θα έλεγα…
Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com