Η Xiaomi θα παρουσιάσει σήμερα την MI Smart Guitar

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα, ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, είχε αναφέρει ότι θα παρουσίαζε δύο καινούργια προϊόντα στην σειρά Mi. Συγκεκριμένα θα παρουσίαζε το 60ο και 61ο προϊόν της. Το ένα θα είναι μία φοβερή κιθάρα, ενώ το δεύτερο θα είναι ένα smartwatch με ενσωματωμένο GPS.

Η έξυπνη κιθάρα λοιπόν θα μπορεί να σας μάθει πως να την παίζεται και όχι απλώς να την γρατζουνάτε. Δεν ξέρω εάν θα προλάβετε να μάθετε κανά τραγουδάκι να το παίξετε στην αγαπημένη σας, αλλά προσπαθήστε. Πάντως αυτή την στιγμή υπάρχουν τέτοιες κιθάρες από άλλες εταιρείες, που κοστίζουν από $160 έως και $333. Οι κιθάρες αυτές συνοδεύονται από μία εφαρμογή, με λειτουργίες μετρονόμου, που χρησιμοποιόντας το μικρόφωνο του κινητόυ, μπορεί να καταλάβει εάν παίξατε σωστά μία νότα ή φάλτσα!

Διαφήμιση

Επίσης βλέποντας ένα εκπαιδευτικό βίντεο που θα έχει, η κιθάρα θα μπορεί να συγχρονίσει τον φωτισμό LED που έχει, ώστε να σας δείχνει και που θα έπρεπε να είναι το κάθε δάχτυλο.

Google news

Αναφορικά με το παιδικό smartwatch με το GPS, δυστυχώς δεν έχω κάποια πληροφόρηση. Υποθέτω θα είναι η επόμενη έκδοση του ρολογιού που είχε βγάλει παλιότερα η Xiaomi, το Xiaomi Original Mi Rabbit Children Smart GPS Watch.

Hekka Blackshark WW

Πως σας φαίνεται η κιθάρα πάντως? Ενδιαφέρουσα θα έλεγα…
Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram