Η Xiaomi παρουσίασε και το παιδικό smartwatch της στα 26$

Μοίρασε την γνώση...

Απ’ όσο ξέρω η ίδια η Xiaomi δεν έχει βγάλει ποτέ smartwatch. Μέχρι στιγμής έχει το Amazfit smartwatch, που είναι από εταιρεία που συνεργάζεται μαζί της, όπως και ένα άλλο παιδικό ρολόι που σας είχα γράψει σχετικά και χθες,

το Xiaomi Original Mi Rabbit Children Smart GPS Watch. Ουσιαστικά αυτό το ρολόι είναι και η πρώτη προσπάθεια της εταιρείας, αλλά όχι και από αυτές που είχαν μεγάλη αποδοχή. Το ρολόι αυτό που είχε βγει τότε, υστερούσε πολύ με τον ανταγωνισμό και το έφαγε κοινώς η μαρμάγκα! Τώρα όμως μας παρουσίασε ένα άλλο παιδικό ρολόι, καλύτερο.

Το ρολόι αυτό έχει οθόνη 1.44 ίντσες, με ειδική επικάλυψη. Το λουράκι είναι φτιαγμένο από αδιάβροχη σιλικόνη. Βέβαια, όπως και στο Amazfit, εάν σας αρέσει το λουράκι, μπορείτε να βάλετε ότι λουράκι θέλετε που έχει 18mm διάμετρο.

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, έχει GPS, WiFi, αισθητήρα βαρύτητας και η μπαταρία του είναι μία των 420mAh, που μπορεί να δώσει ζωή στο ρολόι έως και 4 ημέρες. Για επεξεργαστή έχει ένα ΜΤΚ πολύ χαμηλών απαιτήσεων. Βέβαια όπως σε όλα τα προϊόντα της Xiaomi, έτσι και εδώ θα βρείτε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Με το ρολόι αυτό μπορείτε να ορίσετε ζώνη κυκλοφορίας. Εάν το παιδί βγει έξω από αυτή την ζώνη, το ρολόι σας ειδοποιεί αμέσως. Επίσης μπορείτε να ανιχνεύσετε την πορεία του. Επίσης μην ξεχνάτε ότι δέχεται και SIM κάρτα. Μόλις την βάλετε, το ρολόι γίνεται κινητό.

Υποθέτω θα υπάρχουν και άλλα παρόμοια προϊόντα, αλλά βρε παιδί μου εμείς την Xiaomi εμπιστευόμαστε! Εάν λοιπόν κοιτάτε για να πάρετε νέο ρολόι της Xiaomi, θα το βρείτε στα 26$!.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com