Θα μας παρουσιάσει η Samsung αναδιπλούμενο κινητό στην MWC?

Μοίρασε την γνώση...

Εδώ και καιρό παρουσιάζονται διάφορα νέα ή μάλλον φήμες θα έλεγα, για κινητά με κυρτή οθόνη, αναδιπλούμενη οθόνη, πάντως όχι την γνωστή οθόνη. Η αλήθεια είναι ότι φαίνονται στις φωτογραφίες που διαρρέουν στο διαδίκτυο, πολύ εντυπωσιακά, ωραία, φοβερά. Το θέμα όμως είναι τι γίνεται στην πραγματικότητα!

Η Samsung, όπως και αρκετές άλλες εταιρείες, έχει δείξει και αυτή έντονο ενδιαφέρον για τις αναδιπλούμενες οθόνες. Φήμες λένε λοιπόν ότι μπορεί να είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους και να κυκλοφορήσει μία τέτοια συσκευή το τρίτο ή τέταρτο τρίμηνο του 2017. Μάλιστα οι φήμες λένε ότι έχει έτοιμο το πρωτότυπο και όχι μόνο είναι απλώς έτοιμο, αλλά ότι μπορεί και να το παρουσιάσει στην MWC η Samsung! Βέβαια λέγεται ότι το προτότυπο θα το δούνε λίγοι και καλοί! Εάν πάντως επιβεβαιωθεί αυτή η φήμη, τότε κάθε άλλη ανακοίνωση της Samsung, όπως πχ για το επερχόμενο Samsung Galaxy Tab S3 που αναμένεται στην Βαρκελώνη, θα περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Σίγουρα πάντως πριν κάνει το οποιοδήποτε βήμα η Samsung, θα θελήσει να πάρει κάποιου είδους feedback από τους συνεργάτες της για να δει τι ανταπόκριση μπορεί να είχε στην αγορά ένα τέτοιο κινητό. Δεν υπάρχουν πληροφορίες ακόμα για μαζική παραγωγή, αν και πότε θα ξεκινήσει ή πόσα κομμάτια θα βγουν στην αγορά, καθώς είναι κάτι καινούργιο και σίγουρα θα θέλει να δει η εταιρεία και τις αντιδράσεις από την επίσημη ανακοίνωση. Πάντως μην ξεχνάτε ότι δεν είναι μόνο η Samsung που έχει δηλώσει ενδιαφέρον σε τέτοιου κινητά, αλλά υπάρχει και η LG. Εξάλλου η εταιρεία έχει στο ιστορικό της ένα κυρτό τηλέφωνο με πολύ καλά χαρακτηριστικά, με κυρτή οθόνη, το LG Flex 2, που υπάρχει αγγελία στο site, εάν κάποιος ενδιαφέρεται.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com