Θεαματική βουτιά στα κέρδη της εμφανίζει η Lenovo!

Μοίρασε την γνώση...

Η Lenovo είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής κινητών, notebook, tablet και ένα σωρό άλλων αξεσουάρ στην Κίνα. Στην Ελλάδα μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά προϊόντα της σε πάρα πολύ καλές τιμές, ενώ είναι κατασκευασμένα με την καλύτερη ποιότητα.

Δυστυχώς όμως, παρότι μιλάμε για μία πολύ ποιοτική εταιρεία, εμφάνισε θεαματική πτώση στα καθαρά κέρδη του τελευταίου τριμήνου του 2016. Συγκεκριμένα η πτώση έφτασε και το 67%, με μία μέση υποχώρηση κατά 98 εκατομμύρια δολλάρια, αντί των 159.5 εκατομμυρίων δολλαρίων που είχε βγάλει πέρυσι την ίδια περίοδο.

Διαφήμιση

Αντιστοίχως, τα έσοδα που είχε η εταιρεία έπεσαν στα 12.2 δις δολάρια από τα 12.9 δις δολλάρια για την ίδια περίοδο το 2015. Το καλό είναι ότι εμφάνισε βελτίωση, έστω και οριακή, φτάνοντας στο 22.4% το μερίδιο πωλήσεων στην αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Google news

Απ’ ότι φαίνεται είναι δύσκολοι καιροί, ακόμα και για του πρίγκιπες όπως λέει και το ρητό!

Gshopper Many GEOs ZTE Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram