Σκοπεύει η Allview να βγάλει τον αντίπαλο του Xiaomi Mi Μix!?

Μοίρασε την γνώση...

Η Allview Mobile ιδρύθηκε το 2002 στη Brasov, Ρουμανία, ενώ το 2008 μπήκε στην αγορά των κινητών. Το 2010 ήταν η πρώτη εταιρεία από την Ρουμανία που άρχισε να πουλάει tablet PC στην αγορά, ενώ το 2011 έβγαλε το πρώτο κινητό με την ονομασία της. Τώρα μας παρουσίασε μία εικόνα, που απ’ ότι φαίνεται ετοιμάζεται να κατασκευάσει τον πρώτο σοβαρό αντίπαλο του Xiaomi Mi Mix και να είναι έτοιμος τον Αύγουστο!

Η Allview σαν κατασκευάστρια εταιρεία, σε όσους αγοράζουν κινητά από Κίνα, πρέπει να είναι γνωστή. Η εταιρεία έχει αρκετά μοντέλα με παρόμοια ονόματα γνωστών μοντέλων, πολλά από τα οποία είναι ανακατασκευασμένες συσκευές από την Gionee κατευθείαν από την Κίνα.

Διαφήμιση

Η Allview λοιπόν πολύ πρόσφατα διέρρευσε μία φωτογραφία στο διαδίκτυο που δείχνει ένα ημερολόγιο με 3 μήνες και δίπλα σε κάθε μήνα δείχνει και μία συσκευή. Βλέπουμε λοιπόν ότι μας δείχνει ένα wearable, ένα TV box κατά πάσα πιθανότητα και δίπλα από την εικόνα του Αυγούστου έχει την φωτογραφία ενός κινητού που θυμίζει φοβερά το Xiaomi Mi Mix!

Google news

Η άγνωστη αυτή συσκευή, δεν αναφέρει κάποιο όνομα από κάτω, αλλά από την φωτογραφία καταλαβαίνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με μία συσκευή χωρίς περιθώριο αριστερά-δεξιά, ούτε και από πάνω, ενώ υπάρχει μόνο το κάτω μέρος, όπου διακρίνεται ένα home button που μάλλον λειτουργεί ταυτόχρονα και σαν σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Hekka ZTE Many GEOs

Όσο για τα χαρακτηριστικά του…είναι τελείως άγνωστα. Λογικά θα έχει κάποιον από τους τελευταίους επεξεργαστές της MediaTek με 6 GB RAM. Τώρα μιας και τα κινητά της Allview είναι συνήθως rebranded κινητά της Gionee, καθόλου απίθανο να το δούμε πρώτα στην Κίνα και μετά οπουδήποτε αλλού. Μόλις έχουμε κάτι νεώτερο θα σας πούμε.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram