Το LG G6 θα βγει με τον περυσινό Snapdragon 821 SoC ανακοίνωσε η εταιρεία!

Μοίρασε την γνώση...

Όσοι αγοράζουν κινητό από Ελλάδα, δύο είναι οι εταιρείες που απασχολούν κυρίως τους αγοραστές, η LG και η Samsung. Οι υπόλοιπες εταιρείες απασχολούν, τουλάχιστον για τώρα, σε λιγότερο βαθμό. Λογικό είναι λοιπόν κάθε καινούργιο μοντέλο που βγάζουν αυτές οι δύο εταιρείες να απασχολούν. Έτσι αναφορικά με την Samsung περιμένουμε το νέο Samsung Galaxy S8, ενώ για την LG περιμένουμε το νέο LG G6.

Απ’ όσο ξέρω πάντως και τα δύο κινητά αναμένονται να κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους άμεσους μήνες. Βέβαια οι εταιρείες, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση τους προσπαθούν να κερδίσουν όσο περισσότερη προσοχή γίνεται. Έτσι δυστυχώς τα νέα που έμαθα σήμερα για την LG δεν είναι και τα καλύτερα.

Διαφήμιση

Σήμερα το πρωί διέρρευσε μία φωτογραφία στο διαδίκτυο που φέρνει νέα, φρέσκα νέα, αναφορικά με το LG G6 που είναι να έρθει, για τον επεξεργαστή που θα χρησιμοποιεί. Από την φωτογραφία λοιπόν βλέπουμε ότι το LG G6 που θα έρθει θα χρησιμοποιεί παλιό επεξεργαστή και όχι κάποιο καινούργιο. Συγκεκριμένα θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 821, αντί για τον Snapdragon 835 που θα έχουν όλες οι νέες ναυαρχίδες. Η φωτογραφία αυτή πάρθηκε κατά την διάρκεια του CES 2017, από μία παρουσίαση που έκανε η LG, αλλά μόνο για λίγους, δείχνοντας έτσι ότι η LG αποφάσισε να παρακάμψει το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η ίδια η Samsung, κάτι που αναφέραμε και στο άρθρο σχετικά με τον νέο επεξεργαστή της Xiaomi που θα κατασκευάζει η ίδια. Αφού λοιπόν η ίδια η Samsung έχει απορροφήσει όλους τους επεξεργαστές που θα έβγαζε το εργοστάσιο της για μέχρι και τον Απρίλιο, έπρεπε να βρει άλλη λύση που απ’ ότι φαίνεται είναι αρκετά έξυπνη. Μάλιστα με τον τρόπο αυτό ή LG σκέφτεται να παρουσιάσει το τελευταίο της μοντέλο ένα ολόκληρο μήνα πριν την Samsung, κερδίζοντας έτσι μέρος της αγοράς.

Google news

Το άλλο που βλέπουμε από την φωτογραφία είναι ότι το κινητό θα έχει σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων, θα είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, θα έχει quad DAC, ενώ η οθόνη του θα ονομάζεται “Full Vision.”

Geekmaxi Many GEOs Lightinthebox WW

Μένει να δούμε και την επίσημη παρουσίαση!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram