Το YouTube σου δίνει την δυνατότητα πια για offline παρακολούθηση video με την εφαρμογή YouTube Go

Μοίρασε την γνώση...

Όπως ξέρουμε η Google δεν έδινε την δυνατότητα για offline παρακολούθηση βίντεο από το Youtube. Απ’ ότι φαίνεται αυτό θα αλλάξει αφού μέσω της εφαρμογής YouTube Go app, θα μπορούμε να βλέπουμε πια και offline βίντεο.

Geekbuying WW

Ουσιαστικά η εφαμοργή αυτή βγήκε κυρίως για τις περιοχές όπου η ταχύητητα του διαδικτύου είναι χαμηλή, οπότε το να δει κάποιος ένα βίντεο από το Youtube είναι βασανιστικό. Η beta εφαρμογή λειτουργεί όπως το κανονικό YouTube Android app, απλώς τώρα έχεις την επιλογή να κατεβάσεις το βίντεο που βλέπεις για να το παρακολουθήσεις και πιο μετά.

Διαφήμιση

Όσο για την ποιότητα, υπάρχει η Basic Quality και η Standard Quality – 144p και 360p. Μέσω της εφαρμογής δεν μπορείς να κατεβάσεις βίντεο με HD ποιότητα. Ουσιαστικά εάν το σκεφτεί κανείς, αυτό είναι λογικό αφού η εφαρμογή είναι για περιοχές με δύσκολο internet, οπότε το HD είναι μακρυνό όνειρο. Επιπλέον, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα κόμη και να μοιραστούν videos μέσω Bluetooth.
Το YouTube Go app είναι ήδη διαθέσιμο στο Play Store, αλλά ίσως να μην διατίθεται σε όλες τις χώρες.

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram