Το YouTube σου δίνει την δυνατότητα πια για offline παρακολούθηση video με την εφαρμογή YouTube Go

Μοίρασε την γνώση...

Όπως ξέρουμε η Google δεν έδινε την δυνατότητα για offline παρακολούθηση βίντεο από το Youtube. Απ’ ότι φαίνεται αυτό θα αλλάξει αφού μέσω της εφαρμογής YouTube Go app, θα μπορούμε να βλέπουμε πια και offline βίντεο.

Ουσιαστικά η εφαμοργή αυτή βγήκε κυρίως για τις περιοχές όπου η ταχύητητα του διαδικτύου είναι χαμηλή, οπότε το να δει κάποιος ένα βίντεο από το Youtube είναι βασανιστικό. Η beta εφαρμογή λειτουργεί όπως το κανονικό YouTube Android app, απλώς τώρα έχεις την επιλογή να κατεβάσεις το βίντεο που βλέπεις για να το παρακολουθήσεις και πιο μετά.

Όσο για την ποιότητα, υπάρχει η Basic Quality και η Standard Quality – 144p και 360p. Μέσω της εφαρμογής δεν μπορείς να κατεβάσεις βίντεο με HD ποιότητα. Ουσιαστικά εάν το σκεφτεί κανείς, αυτό είναι λογικό αφού η εφαρμογή είναι για περιοχές με δύσκολο internet, οπότε το HD είναι μακρυνό όνειρο. Επιπλέον, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα κόμη και να μοιραστούν videos μέσω Bluetooth.
Το YouTube Go app είναι ήδη διαθέσιμο στο Play Store, αλλά ίσως να μην διατίθεται σε όλες τις χώρες.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com