Φοβερές εικόνες από ίσως ένα Xiaomi Mi Note 3!

Μοίρασε την γνώση...

Όλοι ξέρετε το Xiaomi Mi Note 2 που ανακοινώθηκε στα τέλη του καλοκαιριού, ένα πραγματικά φοβερό κινητό, η απόλυτη ναυαρχίδα! Το κινητό ήρθε δύο χρόνια μετά από το προηγούμενο μοντέλο, το Mi Note Pro, που είχε μεγάλη επιτυχία. Δυστυχώς το μόνο που επισκιάζει την επιτυχία του Mi Note 2, είναι ότι βγαίνει σε λίγα κομμάτια και εξαφανίζονται αμέσως! Ας δούμε όμως τι βρήκα αναφορικά με το επόμενο ίσως μοντέλο της σειράς, το Xiaomi Mi Note 3.

Όπως και με το Lenovo Zuk Z3 Pro που βρήκα φωτογραφίες από ένα υποθετικό μοντέλο, έτσι και εδώ κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από ένα φανατικό οπαδό της Xiaomi, τον ‘@Kingwaylee’, φωτογραφίες ενός υποθετικού, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακού Xiaomi Mi Note 3. Παρότι ουσιαστικά αυτό που βλέπετε είναι μόνο σχέδιο, παρόλα αυτά, φαίνεται να φέρει πολλά αληθινά σημεία που θα μπορούσε να έχει το κινητό της επόμενης γενιάς.

Βλέπουμε έτσι να συνεχίζετε η παράδοση με την κυρτή οθόνη που ξεκίνησε με το Mi Note 2, αλλά η γενική εξωτερική εμφάνιση είναι τελείως διαφορετική από κάθε άλλο κινητό και ταυτόχρονα φοβερά εντυπωσιακή. Έτσι βλέπουμε όλο το πίσω μέρος να είναι μαύρο, με οξύ γωνίες και 3D κυρτά σημεία, δίνουν ένα εντυπωσιακό συνδυασμό. Μαζί μ’ αυτό έρχεται και οι κόκκινες γραμμές στο πάνω και κάτω μέρος που δίνουν μια έξτρα ομορφιά.

Η αλήθεια είναι ότι το πίσω μέρος θυμίζει πολύ το Xiaomi Mi Mix, έχοντας την ίδια κάμερα, θέση του φλας και εμφάνιση. Επίσης εντυπωσιακό φαίνεται να είναι το πόσο λεπτό είναι το κινητό, ενώ ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι με υπέρηχο, κάτι που πρωτοείδαμε στο Mi5S. Επίσης φαίνεται σαν να είναι όλο το σώμα φτιαγμένο από γυαλί, κάτι που ενώ φαίνεται εντυπωσιακό, ταυτόχρονα ακούγεται και λίγο τρομακτικό!

Ας ελπίσουμε ότι η Xiaomi θα έχει ένα παρόμοιο σχέδιο στο μυαλό της ή ίσως ένα ακόμα καλύτερο όταν θα φτιάξει το Xiaomi Mi Note 3. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό και σίγουρα ακόμα πιο επιτυχημένο από το Mi Note 2. Τι λέτε λοιπόν, σας αρέσει αυτό το Mi Note 3!?


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com