Η Asus βγάζει το Zenfone 3 GO, με κάμερα 13MP και επεξεργαστή Qualcomm SD 410.

Η Asus απ’ ότι φαίνεται θα προσθέσει σύντομα άλλο ένα μονμτέλο στα κινητά της. Το νέο αυτό μονμτέλο θα λέγεται Zenfone 3 Go. Χάρις σε κάποιοες διαρροές που υπάροχουν, καταφέραμε να μάθουμε τι ακριβώς θα περιλαμβάνει σαν χαρακτηριστικά η συσκευή. Ας τους ρίξουμε μια ματιά…

Τα περισσότερα χαρακτηριστικά καταφέραμε να μάθομε χάρις σε μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Έτσι από την φωτογραφία μαθαίνουμε ότι η πίσω κύρια κάμερα θα είναι στα 13MP (1.4-micron pixel). Η μπροστινή που είναι κυρίως για selfies θα είναι στα 5MP. Το ενδιαφέρον είναι ότι θα περιλαμβάνει και φλας LED για ακόμα πιο ποιοτικές selfies.

Σχεδιαστικά η συσκευή θα μοιάζει πάρα πολύ με το Zenfone 3 lineup. Το λέω αυτό γιατί εάν προσέξετε θα δείτε τα κλασικά capasitive κουμπιά στο μπροστινό μέρος, με τους αισθητήρες και την κάμερα με το φλας. Στην δεξιά πλευρά, θα βρούμε κλασσικά το κουμπί On/off καθώς και για την αυξομείωση της έντασης του ήχουν. Η πίσω πλευρά της συσκευής είναι παρόμοια με μοντέλα όπως της Oppo και της Vivo.

Βλέποντας τα χαρακτηρστικά, τώρα που αναγράφονται, το Zenfone 3 Go, έχει μια οθόνη 5” ιντσών με ανάλυση HD. Ο επεξεργαστής είναι ο γνωστός μας Snapdragon 410. Από μνήμη θα διαθέτει 2GB RAM και 16GB εσωτερικής μνήμης. Στο κάτω μέρος της συσκευής θα βρείτε διπλά MEMS μικρόφωνα, τα οποία θα μειώνουν τον θόρυβο και θα παρέχουν πολύ καλύτερο ήχο με την έξυπνη λειτουργία (five-magnet speaker). Κρίνοντας από την φωτογραφία που διέρρευσε, η συσκευή λογικά θα βγει σε χρυσό, σκοτεινό μπλε και το ξεπλυμένο το χρυσό ή rose gold όπως το γράφουν στ’ αγγλικά.

Βέβαια μην ξεχνάμε ότι αυτά είναι πληροφορίες που μάθαμε από μία φωτογραφία που διέρευσε στο διαδίκτυο, οπότε αναμένουμε και την επίση ανακοίνωση. Πάντω βάση των στοιχείων που υπάρχουν μέχρι στιγμής, δεν είναι απίθανο να ανακοινώσει η εταιρεία την συσκευή μέσα στο πρώτο τρίμηνο, μιας και αναμένεται να δούμε το Zenfone 4 γύρω στο Μάιο.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα