Έρχεται το νέο Yotaphone 3

Μοίρασε την γνώση...

Το Yotaphone είναι ένα κινητό που έχει κυκλοφορήσει εδώ και 4 χρόνια, αλλά έγινε γνωστό τον τελευταίο χρόνο στην 2η του έκδοση. Η ιδιαιτερότητα του κινητού είναι ότι έχει 2 οθόνες.

Το Yotaphone 1 διέθετε οθόνη 4.3” ιντσών με ανάλυση HD. Η δεύτερη οθόνη του ήταν και αυτή στις 4.3” ίντσες (τεχνολογίας  E-ink). Στην 2η έκδοση που έβγαλε η εταιρεία και έγινε πια πιο γνωστό το κινητό και στην Ελλάδα, η συσκευή είχε οθόνη 5” ιντσών με ανάλυση FHD, με την δεύτερη οπίσθια στις 4,7” ίντσες.

Διαφήμιση

Μάλιστα είχε ακουστεί ότι το Yotaphone 2 θα έβγαινε και σε μία πιο οικονομική έκδοση που θα την ονομάζανε Yotaphone 2C, αλλά για κάποιο λόγο δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Έτσι φτάσαμε λίγο πριν από το τέλος του 2015, που η ρωσική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί πια με την ZTE για την δημιουργία του επόμενου μοντέλου, του Yotaphone 3 που αναμενόταν για το 1ο τρίμηνο του 2016…

Google news

Βέβαια το πρώτο τρίμηνο του 2016 πέρασε, το Yotaphone 3 ποτέ δεν εμφανίστηκε, εκτός από κάποιες φήμες που λένε ότι η συσκευή είναι στο τελευταίο στάδιο της εξέλιξης της. Δυστυχώς κάτι άλλο δεν έχω καταφέρει να βρω, αλλά όσοι είναι πιστοί στην εταιρεία και στα ιδιαίτερα μοντέλα που βγάζει με τις διπλές οθόνες, καλό είναι να κάνουν λίγη υπομονή, γιατί δεν είναι απίθανο να βγει λευκός καπνός στο τέλος.

Banggood WW Dresslily WW

Τώρα εάν το Yotaphone 3 θα είναι με επεξεργαστή Snapdragon 821, πιο βελτιωμένη κάμερα, μεγαλύτερη μπαταρία και με Android Nougat κανένας δεν το ξέρει. Πάντως εάν θέλετε να αποκτήσετε το Yotaphone 2, υπάρχει και στην ευρωπαϊκή αποθήκη βλέπω του Coolicool αλλά και την international έκδοση.

Από την Ευρωπαϊκή αποθήκη – YOTA YotaPhone 2 YD206 ( με Qualcomm Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.26GHz Quad Core, 5.0 Inch AMOLED FHD 4.7 Inch Always-on E-ink Back QHD Corning Gorilla Glass 3 Dual Screen, Android 4.4 4G, LTE Smartphone)


YOTA YotaPhone 2 YD201 International Version (με Quad Core Qualcomm Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.26GHz,  5.0 Inch AMOLED FHD 4.7 Inch Always-on E-ink Back QHD Corning Gorilla Glass 3 Dual Screen, Android 5.0 4G LTE, Smartphone Support FDD-LTE B3 B7 B20 για Wind).

Από την Ευρωπαϊκή αποθήκη – YOTA YotaPhone 2 YD201 International Version ( με Quad Core Qualcomm Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.26GHz,  5.0 Inch AMOLED FHD 4.7 Inch Always-on E-ink Back QHD Corning Gorilla Glass 3 Dual Screen, Android 5.0, 4G LTE Smartphone FDD-LTE B3 B7 B20 για Wind)


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram