Έρχεται το Xiaomi Mi Pad 3! Μπείτε να κάνετε προπαραγγελία!

Η αλήθεια είναι ότι η Xiaomi είναι περισσότερο γνωστή για τα φοβερά κινητά της, παρά για τα tablet που έχει βγάλει. Εντάξει δεν έχει βγάλει και τόσο πολλά, αλλά και πάλι θεωρούνται ως τα καλύτερα κινέζικα tablet Που θα μπορούσε να έχει κάποιος. Σήμερα το πρωί, με την ανακοίνωση των Mi 5c και Redmi 4X, όλοι είχαμε την αίσθηση ότι κάτι έλειπε…αλλά τι!?

Αυτό λοιπόν που σίγουρα έλειπε ήταν ο διάδοχος του Xiaomi Mi Pad, το Xiaomi Mi Pad 3.

Το Xiaomi Mi Pad 2 βγήκε τον Νοέμβριο του 2015. Από τότε έχει περάσει 1.5 χρόνος, οπότε δεν συμφωνείται και εσείς ότι ίσως είναι καιρός να βγει το Mi Pad 3!? Μην ξεχνάτε ότι το Xiaomi Mi Pad 2, έχει για οθόνη μία με 7.9 ίντσες και ανάλυση 2048×1536.

Για επεξεργαστή έχει τον τετραπύρηνο Intel Atom X5-Z8500 χρονισμένο στα 2.2GHz. Για μνήμη έχει 2GB RAM και  16GB εσωτερικού χώρου που μπορούν να επεκταθούν κατά ακόμα 64GB. Έχει μία κύρια κάμερα στο πίσω μέρος των 8MP, ενώ η μπροστινή είναι των 5MP. Για μπαταρία διαθέτει μία των 6000mAh. Μπορείτε να το βρείτε είτε με Windows 10 είτε με MIUI.

Πάντως βάση διάφορες φήμες που κυκλοφορούν, αναμένεται σύντομα να δούμε την έκδοση 3, με καλύτερα χαρακτηριστικά. Ελπίζω πάντως να φύγουμε από το 2/16 και να πιάσουμε ένα 3GB RAM/ 64GB Rom. Θα σας άρεσε? Υπόψιν πάντως βλέπω στο Gearbest, ήδη να υπάρχει η δυνατότητα να σας ειδοποιήσει μόλις το έχουν στο χέρια τους. Ποιος ξέρει, ίσως να ξέρουν κάτι παραπάνω!

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα