Έχουμε την τελική ημερομηνία παρουσίασης των Xiaomi Mi6 και Xiaomi Mi6 Plus

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα σας έχουμε καινούργια νέα αναφορικά το πολυαναμενόμενο Xiaomi Mi6. Μάθαμε λοιπόν ότι θα βγάλει με μεγάλη οθόνη, αλλά μάθαμε όμως και την ημερομηνία παρουσίασης.

Δεν λέω, είναι σημαντικό να ξέρουμε τα ακριβή χαρακτηριστικά του κινητού, αλλά δεν είναι επίσης πολύ σημαντικό και το πότε θα το δούμε επιτέλους!? Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι όλες οι μεγάλες εταιρείες ετοιμάζουν ανακοινώσεις μέχρι το Πάσχα, για τις ναυαρχίδες του 2017, ποιες θα είναι και το τι ακριβώς θα περιέχουν!


Λοιπόν βάση τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, έχουμε και λέμε…29 Μαρτίου ανακοινώνει η Samsung την ναυαρχίδα της που θα περιέχει τον Snapdragon 835. Σίγουρα η Xiaomi δεν θέλει να αφήσει να πανηγυρίσει την ανακοίνωση χωρίς αντίπαλο για πολύ καιρό, έτσι φαίνεται ότι η τελική παρουσίαση του Mi6 από τις 16 Απριλίου, μεταφέρθηκε μία εβδομάδα μπροστά, στις 11 Απριλίου. Βέβαια δεν είμαι και 100% σίγουρος ότι τότε θα ανακοινώσει το Mi6, αλλά ανακοίνωσε ότι θα έχει συνέντευξη τύπου.

Πριν από μερικές ημέρες σας είχα ανεβάσει σκίτσο που είχε κυκλοφορήσει από το Mi6. Λέγεται ότι θα έχει (τελικά!?) Snapdragon 835 επεξεργαστή, κεραμική επίστρωση, διπλή κάμερα, χωρίς περιθώρια και άλλα πολλά. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες μάλιστα, θα υπάρξουν δύο εκδόσεις, μία με 5.15 ίντσες και άλλη μία, η Plus, που θα έχει οθόνη 5.7 ίντσες AMOLED. Όσο για κάμερα, σας είχαμε γράψει ότι θα έχει την πιο τελευταία έκδοση της Sony με αισθητήρα IMX400 sensor, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο θα έρχεται με IMX362. Σίγουρα θα υπάρχει και συνδυασμός μνημών, οπότε κάτι συνδυασμούς του τύπου 4GB + 64GB ή 6GB + 128GB να τις περιμένετε και στις δύο εκδόσεις. Και οι δύο εκδόσεις αναμένεται να έχουν για μπαταρία μία έκδοση των 3200mAh.


Τώρα όσο για τιμή, ακούγονται διάφορα. Πάντως μπορείτε να κάνετε preorder βλέπω στο Gearbest μόλις εμφανιστούν, οπότε εάν θέλετε να είστε από τους πρώτους, δηλώστε. Βλέπω πάντως ότι ήδη 954 άτομα έχουν δηλώσει ενδιαφέρον!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com