Αποκτήστε με 10€ περίπου σε Flash Sales την KKMOON Car Dash DVR

Μοίρασε την γνώση...

Ξέρω ότι δεν είναι πολύ διαδεδομένες οι κάμερες αυτοκινήτου ή αλλιώς καταγραφικά, αλλά αυτή την ευκαιρία δεν μπορούσα να μην σας την πω. Βρήκα την KKMOON Car Dash DVR σε πραγματικά εξευτελιστική τιμή! Ας δούμε όμως στα γρήγορα ποια είναι αυτή η κάμερα και μετά θα σας μαρτυρήσω που θα την βρείτε κιόλας.

Η KKMOON Car Dash DVR έχει μία οθόνη 3 ιντσών στο πίσω μέρος να για να τι τραβάτε! Ο αισθητήρας της κάμερας είναι 12MP, με 170 μοίρες άνοιγμα φακού για καλύτερες λήψεις. Το βίντεο το κάνει AVI με M-JPEG format.  Η κάμερα είναι εφοδιασμένη με G-Sensor και μικρόφωνο και IR LED. Έχει επίσης θύρας για τοποθέτησης TF memory card.

Ο KKMOON Car Dash DVR έχει μία μπαταρία των 3.7V/200mAh εάν θέλετε να την χρησιμοποιήσετε και σαν απλή κάμερα ή εάν χρειαστεί να μείνει εκτός φορτιστή.

Όπως βλέπετε μία κάμερα του τύπου του KKMOON Car Dash DVR, είναι πολλές φορές απαραίτητη. Ειδικά όταν το TomTop την δίνει σε μία τιμή πραγματικά “χώμα”, κοντά 10€ ή για την ακρίβεια $12.75! Βιαστείτε γιατί σίγουρα τόσο φθηνή κάμερα δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com