Αποκτήστε με 10€ περίπου σε Flash Sales την KKMOON Car Dash DVR

Μοίρασε την γνώση...

Ξέρω ότι δεν είναι πολύ διαδεδομένες οι κάμερες αυτοκινήτου ή αλλιώς καταγραφικά, αλλά αυτή την ευκαιρία δεν μπορούσα να μην σας την πω. Βρήκα την KKMOON Car Dash DVR σε πραγματικά εξευτελιστική τιμή! Ας δούμε όμως στα γρήγορα ποια είναι αυτή η κάμερα και μετά θα σας μαρτυρήσω που θα την βρείτε κιόλας.

Η KKMOON Car Dash DVR έχει μία οθόνη 3 ιντσών στο πίσω μέρος να για να τι τραβάτε! Ο αισθητήρας της κάμερας είναι 12MP, με 170 μοίρες άνοιγμα φακού για καλύτερες λήψεις. Το βίντεο το κάνει AVI με M-JPEG format.  Η κάμερα είναι εφοδιασμένη με G-Sensor και μικρόφωνο και IR LED. Έχει επίσης θύρας για τοποθέτησης TF memory card.

Διαφήμιση

Ο KKMOON Car Dash DVR έχει μία μπαταρία των 3.7V/200mAh εάν θέλετε να την χρησιμοποιήσετε και σαν απλή κάμερα ή εάν χρειαστεί να μείνει εκτός φορτιστή.

Google news

Όπως βλέπετε μία κάμερα του τύπου του KKMOON Car Dash DVR, είναι πολλές φορές απαραίτητη. Ειδικά όταν το TomTop την δίνει σε μία τιμή πραγματικά “χώμα”, κοντά 10€ ή για την ακρίβεια $12.75! Βιαστείτε γιατί σίγουρα τόσο φθηνή κάμερα δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!

Wondershare WW Hekka


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram