Αποκτήστε με Flash Sales την Feilun FT009, μία αγωνιστική βάρκα που πιάνει τα 30km/h!

Μοίρασε την γνώση...

Ξέρω ότι το καλοκαίρι ακόμα απέχει αρκετά, αλλά ο καιρός όμως έχει αρχίσει να φτιάχνει, κάνοντας τον ιδανικό για βόλτες στην εξοχή ή ακόμα και στην παραλία. Σας έχω λοιπόν μία φοβερή πρόταση τι να κάνετε στη βόλτα σας…να πιλοτάρετε μία από τις πιο γρήγορες αγωνιστικές βάρκες, που καταφέρνει και πιάνει τα 30km/h τελικά, την Feilun FT009 !

Η Feilun FT009 έρχεται σε δύο χρώματα, πράσινο και πορτοκαλί. Η βάρκα είναι φτιαγμένη από ABS και το τηλεχειριστήριο συνδέεται στα 2.4GHz για καλύτερη ποιότητα. Το μέγιστο απόστασης από εσάς μπορεί να φτάσει τα 100 – 150 μέτρα. Η βάρκα μπορεί να κάνει κάθε είδους κόλπο χωρίς να δυσκολευτεί.

Το Feilun FT009, διαθέτει ειδικό σύστημα ψύξης για να μην ζεσταίνεται η μηχανή. Επίσης η όλη σχεδίαση έχει γίνει με γνώμονα την αεροδυναμική ώστε να έχει λιγότερες τριβές και καλύτερες επιδόσεις.

Το τηλεχειριστήριο του Feilun FT009 χρειάζεται 6 x AA μπαταρίες που δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Η βάρκα η ίδια, έχει μία μπαταρία 7.4V 1500mAh LiPo. Θα χρειαστείτε περίπου 3 ώρες να την φορτίσετε πλήρως και μετά θα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για 5 – 6 mins.

Είμαι σίγουρος ότι συμφωνείται μαζί μου πόσο φοβερή είναι η Feilun FT009. Πανέμορφη, ταχύτατη, πιάνει τα 30ΧΛΜ την ώρα. Μπορείτε να την βρείτε στο TomTop είτε με δωρεάν αποστολή από Κίνα και με τιμή 36.99$ ή κατευθείαν από την Γερμανική του αποθήκη και θέλει 36.99$+ 10.79$ για τα μεταφορικά στην Ελλάδα, οπότε βγαίνει το ίδιο, αλλά σίγουρα πιο γρήγορα και χωρίς κάποιο φόβο τελωνείου.

Δείτε πόσο εντυπωσιακή είναι η Feilun FT009


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com