Αποκτήστε σε Flash Sales σε απίστευτα χαμηλή τιμή, τελείως ασύρματα ακουστικά και powerbank!

Μοίρασε την γνώση...

Βρήκα ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, σαν αυτά που έχουμε παρουσιάσει εδώ παλιότερα, που εκτός των άλλων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την βάση φόρτιση τους και σαν powerbank!

Σας μιλάω για τα TWS-K2, που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο Advanced True Wireless (TWS) Bluetooth 4.1 (CSR4.1) Technology, για να έχετε φοβερή ακουστική και τελειότητα στην απόδοση του ήχου. Τα ακουστικά έχουν και μικρόφωνο για τις κλήσεις σας. Το ωραίο είναι ότι μέσω Micro USB θύρας, η βάση φόρτισης τους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν 1200mAh Emergency Power Bank Box εάν χρειαστεί.

Τα TWS-K2 συνδέονται με το κινητό σας μέσο Bluetooth 4.1 (CSR)+ EDR; Class 2. Υποστηρίζουν τα πρωτόκολλα HSP, HFP, A2DP και AVRCP, ενώ μπορείτε να βλέπετε στην οθόνη του κινητού σας, πόση μπαταρία έχουν ακόμα. Η συχνότητα ανταπόκρισης είναι 21Hz – 18KHZ, ενώ παραμένει συνδεδεμένο με το κινητό σας, ακόμα και στα 10 μέτρα μακριά. Το μικρόφωνο είναι αρκετά ευαίσθητο(-38dB), με κάτω του 1% αλλοίωση και SNR πάνω από 95.

Τα ακουστικά υποστηρίζουν ακόμα CVC6.0 Noise Canceling Technology, για ακόμα καλύτερη ποιότητα στον ήχο. Αυτό σε συνδυασμό με την αυξημένη ευαισθησία του μικρόφωνου, μπορείτε να μιλάτε άνετα σε πολυσύχναστους δρόμους, χωρίς να χάνετε τον συνομιλητή σας ή να μην σας καταλαβαίνει.

Τα TWS-K2 έχουν για μπαταρία μία των 60mAh, επαναφορτιζόμενη. Η βάση όπως είπαμε λειτουργεί και σαν powerbank των 1200mAh. Υπόψιν για το φορτίσετε την βάση πλήρως θέλετε τουλάχιστον 2 ώρες, ενώ τα ακουστικά, θα μπορείτε να ακούτε μουσική για 3 ώρες και 120 ώρες standby χρόνο. Για powerbank η βάση έχει θύρα για Micro USB port.

Τα TWS-K2 είναι πολύ ωραία εάν τα προσέξετε με ωραία χαρακτηριστικά και κυρίως και μ’ ένα powerbank εάν το χρειαστείτε! Τα έχει σε Flash Sales για λιγότερο από 1.5 ημέρα στο TomTop, οπότε βιαστείτε εάν θέλετε να τα παραγγείλετε!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com