Αποκτήστε σε Flash Sales τα Xiaomi 3D VR Virtual Reality Headset Glasses στα 10€ περίπου! Κατεβάστε την εφαρμογή στα ελληνικά!

Μοίρασε την γνώση...

H Xiaomi είναι μία από τις πολύ γνωστές εταιρίες. Εδώ και λίγους μήνες ανάμεσα στα τόσα gadget που έχει βγάλει, ήταν και 3D γυαλιά, για να απολαμβάνετε τρισδιάστατα τις ταινίες σας. Τώρα το gadget αυτό κυκλοφορεί σε δύο μαγαζιά που το βρήκα σε Flash Sales με ελάχιστη διαφορά στην τιμή τους. Τα Xiaomi VR Glasses εάν τα δείτε είναι πολύ στυλιστικά ωραία, πολύ απλά στη χρήση. Τα γυαλιά μάλιστα έρχονται με διάφορα add-on από πάνω, ώστε να αλλάζει η εξωτερική εμφάνιση και να είναι σαν να έχετε καινούργια κάθε φορά!

Τα Xiaomi VR είναι συμβατά με κινητά που έχουν διαστάσεις οθόνης από 4.7 – 5.7 ίντσες. Δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο μενού, αλλά έχουν δικιά τους εφαρμογή που για πρώτη φορά θα σας την δώσουμε μεταφρασμένη στα αγγλικά και στα ελληνικά! Το FOV είναι μεταξύ 90-110 μοίρες, ενώ στην συσκευή είναι ορισμένο στις 93 μοίρες. Δεν υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης στο IPD, ούτε στο focus, ενώ δεν προβλέπεται χώρος για γυαλιά. Βέβαια στα περισσότερα 3D γυαλιά δεν προβλέπεται. Υποστηρίζει ανάλυση μέχρι και 2Κ. Τα Xiaomi 3D γυαλιά ζυγίζουν μόλις 0.209 kg, ενώ οι διαστάσεις του είναι 20.10 x 10.70 x 9.10 cm.


Τα 3D γυαλιά της Xiaomi έρχεται και με την δικιά της εφαρμογή. Βέβαια η εφαρμογή έρχεται δυστυχώς στα κινέζικα ως συνήθως. Επειδή βλέπω δεν την έχει μεταφράσει ο διαχειριστής Maddoctor που κάνει στο φόρουμ της Xiaomi-miui.gr, είπα να κάνω εγώ την προσπάθεια. Βέβαια είναι η πρώτη μου προσπάθεια ακολουθώντας τον οδηγό μετάφρασης εφαρμογών που βρήκα στο φόρουμ της Xiaomi από τον Maddoctor, οπότε να είστε ευγενικοί μαζί μου. Όταν θα φτάσω την εμπειρία του γιατρού, τότε πείτε ότι θέλετε….

Τα Xiaomi 3D Glasses μπορείτε να τα βρείτε σε Flash Sales, στα 10€ περίπου, στο Banggood και στην τιμή των 11.39$ και στο Gearbest στα 11.59$. Ξέρω ότι η διαφορά στην τιμή είναι αμελητέα, αλλά πρέπει να την αναφέρω. Οπότε διαλέγετε μαγαζί και το αγοράζετε τώρα.


Όσο για την εφαρμογή, εάν κατεβάσετε την αυθεντική, θα δείτε ότι είναι στα κινέζικα. Την αυθεντική εφαρμογή 小米VR, μπορείτε να την βρείτε εδώ: http://app.xiaomi.com/detail/429865

Η μεταφρασμένη εφαρμογή είναι στ’ αγγλικά και στα ελληνικά. Βέβαια τρέχοντας την θα δείτε και κάμποσα κινέζικα, οπότε υποθέτω αυτό είναι online υλικό που δεν μεταφράζεται. Πηγαίνοντας πάντως στην τρίτη σελίδα, θα δείτε το μενού στα ελληνικά και μέσω αυτού θα μπορείτε να δείτε σε 3D τις ταινίες που έχετε στο κινητό σας.

[restrict]

Η εφαρμογή είναι μεταφρασμένη όπως βλέπετε στα ελληνικά και στα αγγλικά. Απ’ ότι είδα έχει βγει και πιο καινούργια έκδοση, αλλά θα προσπαθήσω να την μεταφράσω κάποια άλλη στιγμή. Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ:

The app is translated in english, as in Greek. I have seen that there is a new version of the app, but will download it and translate it later. You can download the translated app from the link below:

https://www.mediafire.com/download/tozddzl99uy1vdi

[/restrict]

[profilepress-login id=”3″]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

2 Άποψη για τα “Αποκτήστε σε Flash Sales τα Xiaomi 3D VR Virtual Reality Headset Glasses στα 10€ περίπου! Κατεβάστε την εφαρμογή στα ελληνικά!”

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com