Αποκτήστε το γνωστό μας Xiaomi Mi Band 2 με μόλις $19.99 στο Lightinthebox με το κουπόνι που σας δίνουμε

Μοίρασε την γνώση...

Το Xiaomi Mi Band 2, το ΄χουμε αναφέρει εδώ πάρα πολλές φορές, σας έχουμε πως να κάνετε να φαίνεται αυτός που σας καλεί στην οθόνη του και άλλα πολλά. Προχθές μάλιστα βγήκε για άλλη μία φορά δεύτερο παγκοσμίως σε πωλήσεις, όταν ακόμα δεν πουλιέται παγκοσμίως επίσημα! Τώρα σας το έχω όμως σε φοβερή τιμή να το αποκτήσετε.

Η αλήθεια είναι ότι τελευταία πολλά μαγαζιά έχουν αρχίσει να το δίνουν σε προσφορά κάτι που μάλλον σημαίνει ότι σύντομα θα δούμε το Mi Band 3. Ανεξάρτητα από αυτό, το Mi Band είναι ένα φοβερό wearable και όταν το βρίσκουμε κιόλας σε τιμή κάτω από 20€, πρέπει να τρέχουμε. Έτσι το Lightinthebox μας δίνει σε μία πολύ χαμηλή τιμή, χρησιμοποιώντας τον κωδικό OZB105064470A η τιμή αυτομάτων θα πέσει στα $19.99 για την μαύρη έκδοση και με την δωρεάν αποστολή του.

Διαφήμιση

Το Xiaomi Mi Band 2 όπως ξέρετε μας δείχνει βήματα, σφίξεις, θερμίδες που κάψαμε, μετράει τον ύπνο μας, μας δείχνει ποιος μας καλεί ή μας έχει στείλει SMS και άλλα πολλά. Πηγαίνετε στο Lightinthebox για να το αγοράσετε τώρα.

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram