Αποκτήστε τώρα την διεθνή έκδοση του Xiaomi TV Box με 20% έκπτωση!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi σίγουρα είναι μία από τις πιο γνωστές εταιρείες, όχι μόνο για τα κινητά της, αλλά και για ένα κάρο άλλα αξεσουάρ και συσκευές. Ανάμεσα στα προϊόντα που έχει βγάλει είναι ένα TV Box, πολύ καλό, με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Πριν μερικούς μήνες, λίγο πριν αποχωρήσει ο Huggo, είχε ανακοινώσει τότε στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, ότι η εταιρεία θα έβγαζε μία διεθνή έκδοση του TV Box, χωρίς καθόλου κινέζικα μέσα και με κάποια έξτρα χαρακτηριστικά. Τώρα το γνωστό μας κατάστημα Banggood, το έχει σε προσφορά, με 20% έκπτωση!

Η διεθνής έκδοση του Xiaomi 4K Mi Box, είναι η τελευταία δημιουργία της Xiaomi αναφορικά τα TV Box. Έρχεται με προεγκαταστημένο Android TV 6.0 Marshmallow. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε τώρα πια να χρησιμοποιήσετε φωνητικές εντολές για να ελένξετε το TV Box όπως και το Google CastTM. Εννοείται ότι το TV Box της Xiaomi είναι από τα πιο δυνατά, οπότε δεν έχετε φόβο να δείτε ότι θέλετε. Το Mi Box είναι εφοδιασμένο με ένα τετραπύρηνο Cortex-A53 χρονισμένο στα 2.0GHz με κάρτα γραφικών την GPU Mali 450 χρονισμένη στα 750MHz. Για μνήμη έχει 2GB DDR3 RAM ενώ για εσωτερικό χώρο έχει 8GB eMMC.


Το Mi Box συνδέεται με την τηλεόραση σας μέσω HDMI2.0a, που είναι ο πιο γρήγορος τρόπος μετάδοσης των πληροφοριών στην τηλεόρασή σας. Υποστηρίζει μέχρι και 18Gbps ταχύτητα μετάδωσης, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα του σήματος, κάνοντας έτσι το Mi Box ιδανικό για παρακολούθηση 4K Ultra HD και HDR video. Όσο για τον ήχο, το Mi Box είναι πιστοποιημένο για Dolby DTS. Μάλιστα το Mi Box υποστηρίζει Dolby Digital Plus και DTS multichannel HD audio encoding. Το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα που βγαίνει από το μηχάνημα και ακούμε, είναι πολύ πιο δυναμικό, ρεαλιστικό, η απόλυτη αρμονία. Φυσικά και έχετε την δυνατότητα να εγκαταστήσετε από το Google Playstore ότι εφαρμογή του τύπου Youtube, Facebook, Gmail θέλετε.

Το Mi Box υποστηρίζει Dual-band Wi-Fi 2.4GHz/5GHz, για καλύτερη σύνδεση με το διαδίκτυο, όπως και σύνδεση μέσω BT 4.0 με άλλες συσκευές. Για συνδεσμολογία, πάνω στο κουτί του Mi Box θα βρούμε 1 x USB 2.0, 1 x HDMI2.0, 1 x AV και 1 x DC In.


Το Mi Box θεωρείτε ένα πολύ καλό TV Box και εάν είστε και Mi Fan, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε να το αποκτήσετε. Εγώ μάλιστα για να σας βοηθήσω ακόμα περισσότερο, θα σας δώσω και ένα εκπτωτικό κωδικό, για να το αποκτήσετε από το Banggood με 20% έκπτωση! Έτσι χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό  κωδικό 20%mibox , η τιμή του θα πέσει στα 66.60$!!!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com