Βγάζει η TAG Heuer και νέο Android Wear 2.0 smartwatch

Μοίρασε την γνώση...

Η αλήθεια είναι ότι τα ρολόγια της Tag Heuer είναι πολύ ωραία και μου αρέσουν, όχι μόνο γιατί είναι ποιοτικά και σχεδόν αθάνατα, αλλά γιατί δίνουν μία διαφορετική αίσθηση όταν τα φοράς στο χέρι σου. Σίγουρα πάντως θα ήθελα να έχω το τελευταίο τους smartwatch, που βγαίνει στις 14 Μαρτίου!

Ο Ελβετικός κατασκευαστής ρολογιών απ’ ότι φαίνεται σκέφτεται να επεκτείνει ακόμα περισσότερο την γκάμα του σε ρολόγια smartwatches και ειδικότερα μετά το εντυπωσιακό μοντέλο Tag Heuer Connected model, απ΄ότι φαίνεται ετοιμάζεται να βγάλει και άλλο ένα Android Wear 2.0 μοντέλο με άγνωστα χαρακτηριστικά όμως μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με την πηγή μας, το νέο αυτό smartwatch θα ονομάζεται TAG Connected Modular, θα μπορείτε να του αλλάζετε εύκολα τα λουράκια και από άλλα ρολόγια, εκτός των άλλων χαρακτηριστικών. Απ’ ότι φαίνεται, μιλάμε για ένα μοντέλο που θα δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να επιλέγει εάν θα θέλει ένα αυτοματοποιημένο ή όχι ρολόι, πάντα βάση τις ανάγκες του. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα μας δείξει σε 3 ημέρες η εταιρεία.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com