Δείτε το νέο Lenovo Tab 4 που παρουσιάστηκε στη MWC

Μοίρασε την γνώση...

Η Lenovo μόλις μας παρουσίασε άλλο ένα νέο tablet για φέτος στην MWC, το νέο Lenovo Tab 4.

Το Lenovo Tab 4 ακολουθεί την μόδα των κινητών που υπάρχουν ήδη, δηλαδή 2 εκδόσεις, μία βασική και μία Plus που θα είναι με 8 και 10 ίντσες οθόνη και διαφορετικό hardware σίγουρα.


Για την βασική έκδοση του Lenovo Tab 4, η Lenovo έχει βάλει ένα οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 425 και οθόνη με ανάλυση 1200 x 800. Από μνήμη θα έχει μόνο 2GB RAM, ενώ για τον εσωτερικό χώρο θα έχει ή 16 ή 32GB, με μία πίσω κύρια κάμερα στα 5 megapixel και μπροστινή στα 2 megapixel.

Τώρα εάν δεν σας αρέσει ο Snapdragon 425, υπάρχει η ‘Plus’ έκδοση που θα περιέχει τον Snapdragon 625 και μία οθόνη IPS με ανάλυση 1920 x 1200. Η έκδοση Plus θα έχει περισσότερη μνήμη και με δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε 3GB+16GB ή 4GB+64GB. Αλλά και η κάμερα αναβαθμίζεται, αφού η πίσω κάμερα γίνεται 8ΜΡ και η μπροστινή 5ΜΡ.


Άλλα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται και στις δύο εκδόσεις του tablet, είναι το USB Type C, σαρωτής δαχτυλικού αποτυπώματος, διπλό κρύσταλλο προστασίας στην οθόνη, στέρεο ηχεία με Dolby Atmos και Android 7.0. Για σύνδεση με το διαδίκτυο θα μπορεί να το κάνει μέσω WIFI και WIFI + LTE.

Πάντως εάν ψάχνετε το Lenovo Tab 3, βλέπω ότι είναι διαθέσιμο στο Geekbuying, με καλά χαρακτηριστικά.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com