Διέρρευσε η πρωτότυπη σχεδίαση του Xiaomi Mi Mix 2. Δείτε πως θα είναι!!!

Εκτός από ότι βγήκε πραγματικά σε περιορισμένη ποσότητα, σίγουρα θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι το κινητό που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν το Xiaomi Mi Mix. Μάλιστα υπήρξε μέχρι και αναφορά από το περιοδικό ‘Time’ για το κινητό. Σίγουρα η μοναδική σχεδίαση που έχει, το έχει κάνει άξιο λόγου. Ένα κινητό που έχει ενθουσιάσει πάρα πολύ όλους τους οπαδούς της Xiaomi. Τι πρέπει να περιμένουμε όμως από το Xiaomi Mi Mix 2!? Θα σας πούμε εμείς!

Ο CEO της Xiaomi, ‘Lei Jun’, ανέφερε ότι πρέπει να συνεργαστεί η εταιρεία με τον γάλλο σχεδιαστή και δημιουργό του πρώτου Mi Mix, ‘Philip Stark’, στην δημιουργία του επόμενου μοντέλου. Έτσι το μοντέλο που θα έβγαινε θα ήταν ακόμα πιο φοβερό!

Πρόσφατα βγήκε στο Weibo, ένα και καλά φημολογούμενο πρωτότυπο του Xiaomi Mi Mix 2 από τους ‘@friends.’ Αυτή την φορά έχουμε ένα 360-degree animation, που μας δείχνει όλες τις πλευρές του κινητού και πως θα είναι όταν θα βγει στην παραγωγή.

Από το σχέδιο, βλέπουμε μία αναλογία οθόνης/σώματος σχεδόν στο 100%! Το μόνο που το χαλάει το απόλυτο νούμερο, είναι μία ελάχιστη γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης. Επίσης βλέπουμε να έχει διπλά κάμερα, μαζί με τον σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι κάτι σαν του Xiaomi Mi 5s, που δουλεύει με υπερήχους. Επίσης σίγουρα θα πρέπει να κάνει κάτι για να ενισχύσει την αντοχή της οθόνης (να βάλει Corning Gorilla Glass Protection 3 ή 4).

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες φήμες, η αναλογία θα ανέβει στο 93% από το 91.3% του Mi Mix. Επίσης αναμένεται να συνεχιστεί η τεχνολογία με το ακουστικό και την AMOLED οθόνη. Εσείς τι λέτε για όλες αυτές τις φήμες!?

Και μην ξεχνάτε ότι το εντυπωσιακό Mi Mix μπορείτε να το βρείτε σε προνομιακή τιμή στο Coolicool στα 685.99$ την έκδοση 6GB RAM/256GB ROM!

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram