Ενεργοποιήστε τον Google Assistance στο κινητό σας!

Μοίρασε την γνώση...

Σίγουρα θα έχετε διαβάσει στο διαδίκτυο την προσπάθεια της Google να συνδυάσει την όλη της δουλειά με AI. Αυτό και το λανσάρισμα του Google Home, ενός τελείως αυτοματοποιημένου σπιτιού, μου φαίνεται είναι σαν να βλέπω σκηνές από Sci-Fi ταινίες. Ας δούμε όμως ποιος είναι ο Google Assistant και τι θέλει από εμάς!?

Geekbuying WW

Ο Google Assistant αυτό που ουσιαστικά θέλει να κάνει είναι να μας βοηθήσει. Το καλό είναι ότι έχει βγει για όλες τις android συσκευές, όπως Samsung, HTC, LG, Xiaomi και άλλες. Εάν έχετε λοιπόν android συσκευή, μπορείτε να βάλετε τον Google Assistant, αλλά….υπάρχει ένα αλλά. Την υπηρεσία μπορούν να την εγκαταστήσουν μόνο όσοι έχουν λειτουργικό βασισμένο σε Android 6.0 ή 7.0. Δυστυχώς όσοι είστε ακόμα με 5.0 ή ακόμα χειρότερα με 4.4, δεν έχει για εσάς, τουλάχιστον για τώρα, Google Assistant. Δείτε όμως πως εγώ το έβαλα στο κινητό μου.

Διαφήμιση

Αφού λοιπόν ο Google Assistant έρχεται για όλες τις συσκευές με Android 6 ή 7.0, το μόνο που μένει είναι να δούμε πως μπορούμε να τον ενεργοποιήσουμε. Ξέρουμε ότι ακόμα από το Google Now, η εφαρμογή έκανε κάποια βασικά πράγματα. Αλλά ο Βοηθός εδώ έρχεται για να κάνει κάτι περισσότερο, να μας βοηθήσει. Μένει να δούμε και στην πράξη πόσο καλός είναι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Google Assistant αφήνει χιλιόμετρα πίσω την Siri της Apple.

Google news

Απαιτήσεις για Google Assistant

Android 6.0 Marshmallow ήAndroid 7.0 Nougat.

Geekbuying WW Wondershare WW

 

Εγκατάσταση

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Όπως προείπα, εγώ κατάφερα εύκολα και ενεργοποίησα την υπηρεσία στο Xiaomi MI5S Plus που έχω.

  • Κατεβάστε από το παρακάτω λινκ το αρχείο zip που σας δίνω. Αποσυμπιέστε το και κάντε εγκατάσταση στο κινητό σας την έκδοση που αντιστοιχεί στο λειτουργικό του κινητού σας. Για παράδειγμα εγώ στο Xiaomi MI5S Plus που τρέχει Android 6.0.1, έκανα εγκατάσταση την 64bit έκδοση.

Download


  • Αφού τελειώσετε με επιτυχία την εγκατάσταση, κάντε επανεκκίνηση και τώρα περιμένετε να έρθει. Δεν θα βρείτε πουθενά εικονίδιο του προγράμματος. Η όλη διαδικασία γίνεται μέσω των Google Services, όπου θα ενημερώσουν το κινητό σας και κάποια στιγμή πατώντας το Home Button, θα τον δείτε ξαφνικά μπροστά σας!

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram