Ενεργοποιήστε τον Google Assistance στο κινητό σας!

Μοίρασε την γνώση...

Σίγουρα θα έχετε διαβάσει στο διαδίκτυο την προσπάθεια της Google να συνδυάσει την όλη της δουλειά με AI. Αυτό και το λανσάρισμα του Google Home, ενός τελείως αυτοματοποιημένου σπιτιού, μου φαίνεται είναι σαν να βλέπω σκηνές από Sci-Fi ταινίες. Ας δούμε όμως ποιος είναι ο Google Assistant και τι θέλει από εμάς!?

Ο Google Assistant αυτό που ουσιαστικά θέλει να κάνει είναι να μας βοηθήσει. Το καλό είναι ότι έχει βγει για όλες τις android συσκευές, όπως Samsung, HTC, LG, Xiaomi και άλλες. Εάν έχετε λοιπόν android συσκευή, μπορείτε να βάλετε τον Google Assistant, αλλά….υπάρχει ένα αλλά. Την υπηρεσία μπορούν να την εγκαταστήσουν μόνο όσοι έχουν λειτουργικό βασισμένο σε Android 6.0 ή 7.0. Δυστυχώς όσοι είστε ακόμα με 5.0 ή ακόμα χειρότερα με 4.4, δεν έχει για εσάς, τουλάχιστον για τώρα, Google Assistant. Δείτε όμως πως εγώ το έβαλα στο κινητό μου.


Αφού λοιπόν ο Google Assistant έρχεται για όλες τις συσκευές με Android 6 ή 7.0, το μόνο που μένει είναι να δούμε πως μπορούμε να τον ενεργοποιήσουμε. Ξέρουμε ότι ακόμα από το Google Now, η εφαρμογή έκανε κάποια βασικά πράγματα. Αλλά ο Βοηθός εδώ έρχεται για να κάνει κάτι περισσότερο, να μας βοηθήσει. Μένει να δούμε και στην πράξη πόσο καλός είναι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Google Assistant αφήνει χιλιόμετρα πίσω την Siri της Apple.

Απαιτήσεις για Google Assistant

Android 6.0 Marshmallow ήAndroid 7.0 Nougat.


 

Εγκατάσταση

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Όπως προείπα, εγώ κατάφερα εύκολα και ενεργοποίησα την υπηρεσία στο Xiaomi MI5S Plus που έχω.

  • Κατεβάστε από το παρακάτω λινκ το αρχείο zip που σας δίνω. Αποσυμπιέστε το και κάντε εγκατάσταση στο κινητό σας την έκδοση που αντιστοιχεί στο λειτουργικό του κινητού σας. Για παράδειγμα εγώ στο Xiaomi MI5S Plus που τρέχει Android 6.0.1, έκανα εγκατάσταση την 64bit έκδοση.

Download

  • Αφού τελειώσετε με επιτυχία την εγκατάσταση, κάντε επανεκκίνηση και τώρα περιμένετε να έρθει. Δεν θα βρείτε πουθενά εικονίδιο του προγράμματος. Η όλη διαδικασία γίνεται μέσω των Google Services, όπου θα ενημερώσουν το κινητό σας και κάποια στιγμή πατώντας το Home Button, θα τον δείτε ξαφνικά μπροστά σας!

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com