Ενώ ακόμα περιμένουμε να δούμε το νέο Samsung S8, ήδη κλώνος του κυκλοφορεί!

Μοίρασε την γνώση...

Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει για τους κλώνους κινητών. Υπάρχουν για όλα τα κινητά, ακόμα και για τα κινέζικα! Πολλά από τα γνωστά κινητά που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, θα δείτε αγγελίες στο FB ή γενικώς στο διαδίκτυο με κλώνους τους, σε ακριβές τιμές, όταν στα ίδια λεφτά παίρνεις πολύ καλά κινητά. Ανάμεσα σε αυτά τα κινητά που έχει τον κλώνο του πια είναι το Samsung Galaxy S8!

Μα θα μου πείτε, αυτό δεν έχει βγει ακόμα, πότε βγήκαν οι κλώνοι του. Η αλήθεια είναι ότι το κινητό είναι έτοιμο, έχει παρουσιαστεί ήδη λειτουργική του μορφή σε λίγους και εκλεκτούς πριν μερικές ημέρες σε μεγάλο ξενοδοχείο. Όλοι αναμένουμε και την επίσημη παρουσίαση βέβαια. Τώρα όμως μαθαίνουμε ότι ήδη κυκλοφορεί στην Κίνα ο κλώνος του.


Χθες λοιπόν ένα χρήστης του Weibo, του κινέζικου FB, και συγκεκριμένα ο @kumamoto, ανέβασε μερικές φωτογραφίες ενός Samsung Galaxy S8 κλώνου που αγόρασε από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με ηλεκτρονικές συσκευές στην Κίνα και συγκεκριμένα από την Huaqiang North Market.

Σύμφωνα πάντα με τον χρήστη, ο κλώνος ήταν πολύ καλός κλώνος, με πάρα πολλές ομοιότητες με την αυθεντική συσκευή αλλά και με μερικές μικροδιαφορές. Οι διαφορές αυτές ήταν στην θέση του σαρωτή των δαχτυλικών αποτυπωμάτων και της κάμερας. Επίσης ο κλώνος είχε micro USB slot, ενώ το αυθεντικό S8 έχει USB Type-C και οι γρίλιες στα ηχεία ήταν διαφορετικές.


Βέβαια η πιο σημαντική διαφορά ήταν όταν ανοίγαμε την συσκευή. Με το που ξεκινούσε φαινόταν ένα ψεύτικο TouchWiz UI με δύο πολύ μεγάλες μαύρες μπάρες πάνω και κάτω στην οθόνη, που κατέστρεφαν τελείως το όποιο παραμύθι ότι έχεις ένα “αυθεντικό” Samsung Galaxy S8. Επίσης ποτέ δεν μάθαμε την τιμή με την οποία το πήρε.

Άποψη του iTechNews.gr είναι να ΜΗΝ αγοράζετε κλώνους. Είναι πεταμένα λεφτά. Ουσιαστικά είναι μόνο για φιγούρα και τίποτα άλλο. Σαν χαρακτηριστικά είναι πολύ χειρότερα από το αυθεντικά και χάλια σε γενικές γραμμές. Συνήθως παρουσιάζουν ένα κάρο προβλήματα με υποστήριξη 0. Εάν χρειαστείς μπαταρία κάποια στιγμή, δεν βρίσκεις. Για αναβαθμίσεις….ωραίο αστείο. Καλύτερα κρατήστε τα λεφτά, να μαζέψετε και μερικά ακόμα και να πάρετε κάτι αξιοπρεπές. Το θέλετε τώρα…ακόμα και το mid rang ή low-range κινητά από την Κίνα, είναι πάρα πολύ καλύτερα από αυτούς τους κλώνους, προτιμήστε τα. Κάντε μία βόλτα στα μαγαζιά που σας προτείνω δεξιά και σίγουρα θα βρείτε ότι θέλετε με τα λεφτά που διαθέτετε. Εάν φοβάστε για τελωνείο, αγοράστε από τις ευρωπαϊκές τους αποθήκες. Είναι λίγο πιο ακριβά από Κίνα αλλά και πάλι πιο φθηνά από εδώ.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com