Ετοιμαστείτε για βόλτες στην εξοχή, έχοντας μαζί σας το αδιάβροχο Tronsmart Element T2 ηχείο από Flash Sales!

Μοίρασε την γνώση...

Απ’ ότι φαίνεται ο καιρός αρχίζει να φτιάχνει, τα κρύα και οι βροχές απομακρύνονται πια και είναι ο καιρός πια για να κανονίσουμε βόλτες στην παραλία, σε κάποιο πάρκο, κάπου στην εξοχή. Χωρίς όμως μουσική σίγουρα δεν θα περάσετε ωραία. Έτσι σας έχω σε Flash Sales ένα πολύ καλό και αδιάβροχο ηχείο, που θα σας συνοδέψει στις εξόδους σας. Μιλάμε για το Tronsmart Element T2 ηχείο που σίγουρα θα το λατρέψετε.

Το Tronsmart Element T2 είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, υψηλής ποιότητας. Σαν διαστάσεις είναι αρκετά μικρό (έχει διαστάσεις μόνο 142 x 70 x 46mm και βάρος 395g) και ελαφρύ να το κουβαλάτε όπου θέλετε άνετα, χωρίς να σας δημιουργεί προβλήματα. Έχει επίσης σαν χαρακτηριστικό την δυνατότητα σύνδεσης μέσω του BT v4.2 με άλλες συσκευές, ώστε να ακούτε την μουσική που θέλετε, αρκεί να είναι η συσκευή σε απόσταση μέχρι και 15 μέτρα.

Επίσης όπως αναφέραμε το ηχείο είναι αδιάβροχο, με πιστοποίηση IPX56, οπότε δεν θα φοβάστε να σας χαλάσει εάν είστε δίπλα στο νερό. Αντέχει επίσης και σε πτώσεις, καθώς έχει δοκιμαστεί μ πτώση από 2 μέτρα και δεν κατάλαβε τίποτα.

Το Tronsmart Element T2 χρησιμοποιεί τσιπάκι ATS τσιπάκι και έρχεται με μία μεγάλη μπαταρία που δίνει την δυνατότητα για χρήση έως και 12 ώρες συνολικά. Τα ηχεία ουσιαστικά περιέχουν 2 x 3.5Watt ηχεία, για να έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Εάν λοιπόν ψάχνετε κάτι όμορφο και να είναι και αδιάβροχο και ανθεκτικό, μπορείτε να παραγγείλετε το Tronsmart Element T2, από το Geekbuying. Εκεί θα το βρείτε σε flash sales και χρησιμοποιώντας τον κωδικό TRONSAUDT2 θα μπορείτε να το πάρετε για μόλις 29.99$


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com