Η Cubot βγαίνει στην αντεπίθεση τώρα!

Μοίρασε την γνώση...

Χθες σας λέγαμε ότι η ελληνική αντιπροσωπία της Cubot κατηγορούσε την μαμά εταιρεία για ασυνέπεια και ελλείψεις. Απ’ ότι φαίνεται το είδε αυτό και έστειλε απάντηση. Δείτε τι γράφει…

Geekbuying WW

«Εμείς, η Shenzhen HuaFuRui Technology Co., Ltd σαν μοναδικός πωλητής της Cubot, έχουμε «κλείσει» το όνομα της Cubot παγκοσμίως.
Μια φήμη που προέρχεται από τη σελίδα cubot.gr, σχετικά με την εταιρεία μας και την υποστήριξη που προσφέρει, έπεσε στην αντίληψή μας. Πρόκειται για ισχυρισμούς, που φυσικά και αρνούμαστε.

Δεν δώσαμε ποτέ εξουσιοδότηση ή δεν έχουμε καμία συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρεία και η σελίδα cubot.gr δεν είναι επίσημη σελίδα της Cubot στην Ελλάδα. Το domain έχει αγοραστεί από μια εταιρεία που ήθελε να μας το πουλήσει και εμείς αρνηθήκαμε την πρόταση. Έτσι, δημιούργησαν ψευδείς φήμες στο διαδίκτυο, προσπαθώντας να θίξουν το brand μας στην Ελλάδα. Θα κινηθούμε με κάθε νόμιμο μέσο για τις πράξεις τους.

Διαφήμιση

Διαβεβαιώνουμε όλους τους κατόχους Cubot συσκευών στην Ελλάδα ότι όλα τα προϊόντα της εταιρείας καλύπτονται 100% με εγγύηση και κορυφαίας ποιότητας υποστήριξη. Δεν έχουν βάση οι ισχυρισμοί του cubot.gr. Επιπροσθέτως, σχετικά με τα ζητήματα service, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας στο cubot.net ή να επικοινωνήσετε με τον επίσημο πωλητή στην Ελλάδα για τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από αυτόν. Το επίσημο site της Cubot στην Ελλάδα είναι το cubotgreece.gr

Google news

Τουλάχιστον με αυτή την κίνηση φαίνεται ότι οι κάτοχοι των κινητών Cubot δεν είναι ακάλυπτοι. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τώρα εάν θα απαντήσουν οι ιδιοκτήτες της σελίδας www.Cubot.gr.

Redmagic WW Geekmaxi Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram