Η Xiaomi θα μας παρουσιάσει δύο ταχυτήτων Mi6 τελικά!?

Μοίρασε την γνώση...

Συνέχεια μας τ’ αλλάζει η Xiaomi. Ενώ μόλις προχθές μάθαμε ότι τελικά είχε ξεπεράσει το πρόβλημα διαθεσιμότητας των Snapdragon 835, αφού είχε ακουστεί ότι όλη την πρώτη παρτίδα του εν λόγω επεξεργαστή, την είχε καβατζώσει για τον εαυτό της η Smasung για το επερχόμενο Smasung S8, τώρα μαθαίνουμε ότι η Xiaomi να επιλέγει τη λύση της διάθεσης της συσκευής σε μία (εκ των τριών) έκδοση με Snapdragon 821 SoC αρχικά!

Geekbuying WW

Σας έχουμε γράψει εδώ και καιρό τι παιχνίδι παίζεται από τις Samsung, LG και Xiaomi σχετικά με τον νέο Snapdragon 835. Η δε Samsung αποφάσισε ότι την πρώτη παρτίδα θα την κρατήσει για τον εαυτό της, μην αφήνοντας τίποτα για τους αντίπαλους κατασκευαστές κινητών.

Διαφήμιση

Η μεν LG αποφάσισε να βγάλει την νέα έκδοση του LG G6 με τον Snapdragon 821, ώστε να έχει το κεφάλι της ήσυχο και είχε μείνει η Xiaomi που μια ακούγεται ότι βρήκε Snapdragon 835 και τώρα ότι η μία από τις 3 εκδόσεις του Mi6, τα πρώτα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν με τον Snapdragon 821, αφήνοντας τις παρτίδες του καλοκαιριού κατά πάσα πιθανότητα να είναι οι πρώτες με Snapdragon 835.

Google news

Μένει να δούμε τελικά τι θα κυριαρχήσει και τι θα γίνει στο τέλος. Εσείς τι λέτε, για γράψτε μου κάποιο σχόλιο…

Zaful WW Cubot WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Μία άποψη για το “Η Xiaomi θα μας παρουσιάσει δύο ταχυτήτων Mi6 τελικά!?”

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram