Η Xiaomi παρουσιάζει πατέντα για αναδιπλούμενο κινητό!

Μοίρασε την γνώση...

Ελπίζω να έχετε καταλάβει ότι η Xiaomi σίγουρα έχει ακόμα πολλές νέες εκπλήξεις να μας δείξει. Σίγουρα από τα πιο εντυπωσιακά ήταν η εμφάνιση του Mi Max, ενός σχεδόν τελείως bezelleness κινητού. Τώρα περιμένουμε κάτι ανάλογο στα LG G6 και Samsung Galaxy S8, απλώς μένει να δούμε τι νούμερο είναι να πιάσουν. Κάτι ανάλογο αναμένεται να δούμε και στο iPhone 8 για να μπορεί να χτυπήσει το Samsung Galaxy S8. Βέβαια την πρώτη θέση την έχει μέχρι στιγμής δικαιωματικά η Xiaomi. Τώρα ετοιμάζεται για άλλη μία πρωτιά, αυτή του αναδιπλούμενου κινητού!

Geekbuying WW

Η αρχική ιδέα ήταν από την Samsung, αλλά ο τρόπος αναδίπλωσης ανάμεσα στις δύο εταιρείες είναι διαφορετικός. Στην φωτογραφία από πάνω βλέπουμε την πατέντα που έχει καταθέσει η Xiaomi, που δείχνει ότι οι οθόνες ενώνονται με δύο καλώδια στο κάτω μέρος της οθόνης. Η Samsung είχε σκεφτεί κάτι παρόμοιο αλλά στο πλάι.

Διαφήμιση

Η ημερομηνία κατάθεσης φαίνεται να είναι 26/08/2015 για την Xiaomi. Αυτό δείχνει ότι ήδη από το 2015 η εταιρεία σκέφτεται για μελλοντικά τηλέφωνα, πρωτοποριακά και σίγουρα μοναδικά. Αυτή την στιγμή απ’ όσο ξέρουμε είναι σε διαβούλευση και έλεγχο. Ο Lei Jun είχε αναφέρει στο ετήσιο πάρτυ που έκανε η Xiaomi, ότι η εταιρεία έχει σκοπό να παρουσιάσει 5 νέες κλειδιά τεχνολογίες. Αυτές είναι “μαύρη τεχνολογία”, νέοι τρόποι λιανικής πώλησης, διεθνικοποίηση, AI, διαδικτυακό χρήμα. Βλέποντας λοιπόν αυτή την πατέντα και ότι είναι κοντά 2 χρονών σκέψη, φανταστείτε τι άλλο νέο και φοβερό μας ετοιμάζει!

Google news

Αναφέρεται ότι η Samsung πχ έχει κάνει αίτηση για το σήμα του Galaxy X, που συνδέεται βάση φημών με το αναδιπλούμενο κινητό της Samsung.

AliExpress WW Redmagic WW

Εσείς τι λέτε? Σχολιάστε μου τι φοβερά νέα λέτε ότι μας ετοιμάζουν οι εταιρίες!?


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram