Η Xiaomi παρουσιάζει πατέντα για αναδιπλούμενο κινητό!

Μοίρασε την γνώση...

Ελπίζω να έχετε καταλάβει ότι η Xiaomi σίγουρα έχει ακόμα πολλές νέες εκπλήξεις να μας δείξει. Σίγουρα από τα πιο εντυπωσιακά ήταν η εμφάνιση του Mi Max, ενός σχεδόν τελείως bezelleness κινητού. Τώρα περιμένουμε κάτι ανάλογο στα LG G6 και Samsung Galaxy S8, απλώς μένει να δούμε τι νούμερο είναι να πιάσουν. Κάτι ανάλογο αναμένεται να δούμε και στο iPhone 8 για να μπορεί να χτυπήσει το Samsung Galaxy S8. Βέβαια την πρώτη θέση την έχει μέχρι στιγμής δικαιωματικά η Xiaomi. Τώρα ετοιμάζεται για άλλη μία πρωτιά, αυτή του αναδιπλούμενου κινητού!

Η αρχική ιδέα ήταν από την Samsung, αλλά ο τρόπος αναδίπλωσης ανάμεσα στις δύο εταιρείες είναι διαφορετικός. Στην φωτογραφία από πάνω βλέπουμε την πατέντα που έχει καταθέσει η Xiaomi, που δείχνει ότι οι οθόνες ενώνονται με δύο καλώδια στο κάτω μέρος της οθόνης. Η Samsung είχε σκεφτεί κάτι παρόμοιο αλλά στο πλάι.


Η ημερομηνία κατάθεσης φαίνεται να είναι 26/08/2015 για την Xiaomi. Αυτό δείχνει ότι ήδη από το 2015 η εταιρεία σκέφτεται για μελλοντικά τηλέφωνα, πρωτοποριακά και σίγουρα μοναδικά. Αυτή την στιγμή απ’ όσο ξέρουμε είναι σε διαβούλευση και έλεγχο. Ο Lei Jun είχε αναφέρει στο ετήσιο πάρτυ που έκανε η Xiaomi, ότι η εταιρεία έχει σκοπό να παρουσιάσει 5 νέες κλειδιά τεχνολογίες. Αυτές είναι “μαύρη τεχνολογία”, νέοι τρόποι λιανικής πώλησης, διεθνικοποίηση, AI, διαδικτυακό χρήμα. Βλέποντας λοιπόν αυτή την πατέντα και ότι είναι κοντά 2 χρονών σκέψη, φανταστείτε τι άλλο νέο και φοβερό μας ετοιμάζει!

Αναφέρεται ότι η Samsung πχ έχει κάνει αίτηση για το σήμα του Galaxy X, που συνδέεται βάση φημών με το αναδιπλούμενο κινητό της Samsung.


Εσείς τι λέτε? Σχολιάστε μου τι φοβερά νέα λέτε ότι μας ετοιμάζουν οι εταιρίες!?


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com