Καφετιέρα ετοιμάζει να κυκλοφορήσει η Xiaomi στην αγορά (δυστυχώς δεν κάνει φραπέ)

Μοίρασε την γνώση...

Απ’ ότι μαθαίνουμε πολύ σύντομα η Xiaomi θα κυκλοφορήσει και μηχανή παρασκευής καφέ με όνομα Xiaomi Scishare. Το κόστος της θα είναι στα 399 γιουάν ή αλλιώς $58 περίπου στην Κίνα.

Η μηχανή του καφέ θα είναι κατασκευασμένη από την εταιρεία Ningbo Heart Technology Co. Ltd. Η κύρια αντλία πίεσης θα έχει μέγιστη ονομαστική πίεση 19 μπαρ, θα έχει την δυνατότητα για 9 επίπεδα προσαρμογής συγκέντρωσης, ενώ θα είναι συμβατή με κάψουλες από διαφορετικές μάρκες, ώστε να μην έχετε το γνωστό πρόβλημα…και τώρα που βρίσκω τις συγκεκριμένες κάψουλες!?

Διαφήμιση

Η νέα μηχανή παρασκευής καφέ της Xiaomi θα έχει διαστάσεις 34 x 10 x 26cm, ενώ σαν σχεδίαση θα υιοθετεί τον σχεδιασμό unibody. Οι μοναδικές διακόπτες που θα βλέπουμε θα είναι ο διακόπτης λειτουργίας, δίπλα στον διακόπτη για την εξαγωγή, τον έλεγχο επιλογών, ενώ θα υπάρχει και ένας μοχλός ροής.

Google news

Θα έχει φωτισμό LED, με άμεση λειτουργία, και πολύ βολικό καθαρισμό. Μπορεί να δημιουργήσει διαβαθμίσεις περιεκτικότητας και συγκέντρωσης διαλυμάτων, με διαφορετική γεύση για διαφορετικά γούστα, σε συνδυασμό με 8 διαφορά μεγέθη κυπέλλου, που κυμαίνονται από 15 – 85ml και έως 180ml, με 9 διαβαθμίσεις ροής.

Atlas VPN Hekka

Η Xiaomi Scishare χρησιμοποιεί την επαγγελματικού επιπέδου ηλεκτρομαγνητική αντλία Ulka, με 19 Bar ονομαστική πίεση όπως αναφέραμε, με 1200W ονομαστική ισχύ, εξασφαλίζοντας ότι σε κάθε φλιτζάνι καφέ θα έχετε μια πλήρη και ποιοτική εκχύλιση καφέ. Θα αρχίσει επίσημα να γίνεται διαθέσιμη στην αγορά από τις 18 Απριλίου, και για αυτό το λόγο μείνετε συντονισμένοι.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram