«Μυστηριώδες» Nokia flagship εμφανίζεται με dual camera, Carl Zeiss φακούς!

Ο γνωστός – και αξιόπιστος – leakster Nokibar φαίνεται πως εντόπισε τα πρώτα σχεδιαστικά σκαριφήματα ενός επερχόμενου Nokia flagship μοντέλου, το οποίο αναμένεται να διαθέτει dual camera σχεδιασμό και φακούς Carl Zeiss παρακαλώ, μετά από αρκετά χρόνια! Σε περίπτωση που δεν θυμάστε, η HMD Global πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι είναι σε σχέδιά τους η συνεργασία με τον γνωστό οίκο οπτικών Carl Zeiss, έτσι κάποια στιγμή στο άμεσο (?) μέλλον θα δούμε ένα τέτοιο Nokia smartphone.

 Το συγκεκριμένο που φαίνεται στην εικόνα ίσως είναι αυτό που περιμένουμε, με την διπλή κάμερα να φαίνεται καθαρά στην πίσω πλευρά και κάπου εκεί στο κέντρο, το Carl Zeiss logo να δεσπόζει. Οι παλιοί σίγουρα θα θυμούνται θρυλικές συσκευές της Nokia με Carl Zeiss φακούς κατά το παρελθόν όπως τα Nokia N8, Nokia 808 Pureview, Nokia N97, Nokia N95 κ.α. που άφησαν το δικό τους σημάδι στην αγορά με τις εκπληκτικές imaging επιδόσεις τους.

Οι εικόνες πάντως δείχνουν ότι η φημολογούμενη συσκευή θα διατηρεί το σχεδιασμό των Nokia 3, 5 και 6 με μικρές βελτιώσεις όμως στην εμφάνιση, για να δείξει πιο «premium» όπως αρμόζει σε ναυαρχίδες. Παρόλα αυτά καλό είναι να διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας, αφού το συγκεκριμένο σχεδιαστικό «σκαρίφημα» αποτελεί μόλις το πρώτο βήμα στη διαδικασία σχεδιασμού και υλοποίησης μιας συσκευής, έτσι πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι να δούμε το συγκεκριμένο smartphone επίσημα.

Είχατε κάποιο Nokia smartphone με Carl Zeiss οπτικά; Ποιες οι εντυπώσεις σας;

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα