Πάρτε σε Flash Sales από την γερμανική αποθήκη του TomTop το φοβερό Wltoys 12428

Μοίρασε την γνώση...

Σας έχω παρουσιάσει και άλλη φορά στο παρελθόν αντίστοιχο αγωνιστικό αυτοκίνητο, απλώς τώρα το βρήκα σε πολύ χαμηλή τιμή, λόγω ότι είναι σε Flash Sales και το καλύτερο είναι ότι θα σας έρθει από την γερμανική αποθήκη του TomTop, οπότε έρχεται άμεσα και χωρίς τον φόβο τελωνείου.

Το Wltoys 12428 είναι ένα πολύ εντυπωσιακό αγωνιστικό τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο, σε αναλογία 1/12 σε σχέση με το πραγματικό. Χάρις το μοτέρ που έχει, μπορεί να πιάσει τελική 50km/h! Το αμάξι μπορείτε να το ελέγχετε από απόσταση έως και 100 μέτρα μακρυά σας και δουλεύει στην συχνότητα 2,4GHz. Το αμάξι έχει διαστάσεις 380 x 225 x 180mm, ζυγίζει στα 2 κιλά και είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό με στεγανοποίηση των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων του.


Το Wltoys 12428 διαθέτει ειδικούς αντικραδασμικούς μηχανισμούς, με ανεξάρτητη ανάρτηση να έχει ο κάθε τροχός. Έχει βαφτεί με ειδική επίστρωση μπογιά, ώστε να μην ξεθωριάζουν τα χρώματα από την σκληράδα του δρόμου.

Το τηλεχειριστήριο του Wltoys 12428 για να λειτουργήσει χρειάζεται 6 x AA μπαταρίες που δεν περιλαμβάνονται. Το αμάξι έχει μία 7.4V 1500mAh lithium μπαταρία, που θέλει 3 ώρες για φόρτιση και μόλις 10 Λεπτά για να παίξετε μαζί της


Το Wltoys 12428 είναι το ιδανικό αμάξι για τις βόλτες σας στο πάρκο, ειδικότερα τώρα που ανοίγει ο καιρός. Ειδικότερα τώρα που το βρήκα σε πολύ χαμηλή τιμή λόγω ότι το έχει σε Flash Sales στην γερμανική του αποθήκη το TomTop, οπότε όπως είπα δεν έχει τελωνείο και η παραλαβή σίγουρα θα είναι πιο γρήγορη. Εάν λοιπόν το θέλετε, πηγαίνετε τώρα στην σελίδα του TomTop, μπείτε στην γερμανική αποθήκη του μαγαζιού και αποκτήστε το αυτοκίνητο στην προνομιακή τιμή των 52.99$!!!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com