Πιο μεγάλα σε ΜΒ email θα μπορείτε να λαμβάνετε στο gmail σας!

Μοίρασε την γνώση...

Το Gmail φαίνεται έχει καταλάβει την πραγματικότητα και ότι λόγο των ΗD υπηρεσιών τα attachment είναι πια μεγάλα, οπότε αλλά ζει την πολιτική της σχετικά με αυτό το θέμα και θα μπορείτε να λαμβάνετε πια email με επισυναπτόμενα αρχεία συνολικού όγκου έως και 50MB!!!

Geekbuying WW

Όπως αναφέρει και η Google, θα έχετε την δυνατότητα να λαμβάνεται επισυναπτόμενα αρχεία έως και 50ΜΒ, αλλά σαν αποστολή δεν θα μπορείτε το αρχείο να είναι μεγαλύτερο των 25ΜΒ. Μπορείτε βέβαια να χρησιμοποιήσετε και το Google Drive, οπότε έτσι αυξάνεται κατά πολύ το μέγεθος του αρχείου που μπορούμε να στείλουμε.

Διαφήμιση

Η αναβάθμιση αυτή αναμένεται να γίνει ενεργή άμεσα.

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram