Προστατέψετε τα μάτια σας με τα νέα γυαλιά ROIDMI B1 της Xiaomi. Δείτε πως θα τα παραγγείλετε

Μοίρασε την γνώση...

Την εταιρεία Xiaomi σίγουρα την ξέρετε. Είναι γνωστή για τα κινητά της, τα gadget της, τις έξυπνες συσκευές της. Πάνω από 70 τέτοιες συσκευές μπορείτε να βρείτε με τ’ όνομα της Xiaomi ή εταιρειών που συνεργάζονται με την Xiaomi, όπως η Yi πχ. Τελευταίο gadget που έφτιαξε και μας παρουσίασε η εταιρεία είναι τα Xiaomi ROIDMI B1, ειδικά αποσπώμενα προστατευτικά γυαλιά.

Σύμφωνα και με μελέτες που έχουν γίνει, όλες οι ηλεκτρικές συσκευές και ειδικότερα αυτές με οθόνη, εκπέμπουν μία επικίνδυνη γαλάζια ακτινοβολία, που μπορεί να κάνει ζημιά στην όρασή σας και στον ύπνο σας. Εδώ λοιπόν παρεμβαίνει η Xiaomi με τα ROIDMI B1 γυαλιά, με ειδική επίστρωση υλικών στους φακούς, ώστε να εξαλείψουν το πρόβλημα.


Το Xiaomi ROIDMI B1 διαθέτει 9-επίπεδα φακών με ειδική επίστρωση, ώστε να γίνεται δυνατή η προστασία αυτή και να εμποδίζουν το μπλε φως και να περνάει ότι άλλο. Η αλήθεια είναι ότι την ίδια προστασία έχω δει και σε τζαμάκι προστασίας της Nillkin που ήταν αρκετά ακριβό σε σχέση με τα υπόλοιπα και έκαναν αυτή ακριβώς την δουλειά. Οι φακοί έχουν επίσης UV προστασία για τον ήλιο, κατά της ακτινοβολίας και είναι και στυλάτα!

Τα γυαλιά έχουν κατασκευαστεί με αρθρωτό σκελετό, ώστε να αλλάζετε τα πλαϊνά των γυαλιών, ανάλογα εάν θέλετε να είστε τυπικός τύπος ή σπορτ τύπος. Επίσης η βάση για την μύτη και τ’ αυτιά αλλάζουν εύκολα, αφού και αυτά ακολουθούν την ίδια σκέψη. Τα πλαϊνά των γυαλιών είναι κατασκευασμένα από το TR90, ένα υλικό που είναι πάρα πολύ ελαστικό, ελαφρύ και σχεδόν άφθαρτο. Τα γυαλιά πάντως είναι πραγματικά πολύ ελαφριά, αφού ζυγίζουν μόλις 20 γρ. Επίσης η Xiaomi έχει φτιάξει κάμποσους σκελετούς σε διαφορετικά χρώματα και με διάφορα σχεδιατάκια, που θα φαίνεται κάθε φορά ότι έχετε καινούργια γυαλιά.


Τα γυαλιά Xiaomi ROIDMI B1 έχουν περάσει διάφορους ελέγχους πριν βγουν στην αγορά από διεθνή οργανισμούς, αναφορικά την ποιότητα και την πιστότητα αυτών που αναφέρει ότι κάνει. Τα γυαλιά έρχονται μέσα σε μία πάρα πολύ ωραία συσκευασία, που τα κάνει ιδανικά και για δώρο!

 

Εάν θέλετε και εσείς πάντως να έχετε την δυνατότητα να προστατέψετε τα μάτια σας, μπορείτε να τα προπαραγγείλετε στο Gearbest, όπου θα αρχίσουν οι αποστολές μετά τις 16 Μαρτίου. Τα γυαλιά Xiaomi ROIDMI B1 μπορείτε να τα βρείτε στην προνομιακή τιμή των 39.99$ μόνο!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com