Το έβγαλε τελικά το smartwatch η TAG Heuer. Απλώς εντυπωσιακό!

Πριν από 2-3 ημέρες σας είχαμε γράψει ότι η TAG Heuer ετοιμάζεται να βγάλει κάποιο smartwatch βασισμένο πάνω στο Android Wear 2.0. Ε λοιπόν το παρουσίασε το ρολόι και είναι πράγματι εντυπωσιακό!

Η TAG Heuer παρουσίασε λοιπόν το πρώτο “Swiss-made modular connected watch”. Το smartwatch έχει την ονομασία TAG Heuer Connected Modular 45.

Με την λέξη “modular”, η εταιρεία θέλει να δείξει ότι ο χρήστης θα μπορεί να αλλάζει διάφορα κομμάτια. Ουσιαστικά τι σημαίνει αυτό…ότι θα μπορεί να αλλάξει το κλασικό Swiss-made μηχανικό ρολόι – Calibre 5 ή Heuer 02T Tourbillon. Συνολικά υπάρχουν 56 διαφορετικοί συνδυασμοί, αρκετοί δηλαδή για να έχετε συνέχεια ένα καινούργιο ρολόι. Οι αλλαγές αυτές μπορούν να γίνουν και μέσα από την σελίδα της εταιρείας προσφέροντας και το ανάλογο εργαλείο, παρόμοιο με το Moto Maker.

Φυσικά η τιμή δεν θα είναι φθηνή, μην ξεχνάτε μιλάμε για TAG Heuer. Έτσι η τιμή θ’ αρχίζει από τα 1650 δολάρια (150 δολάρια φθηνότερο από τον προκάτοχο), ενώ θ’ ανεβαίνει ανάλογα με τις προσθήκες που κάνετε. Έτσι εάν πχ προσθέσετε τίποτα διαμάντια…καλύτερα να μην σας πω την τιμή, γιατί θα θέλετε υπογλώσσιο. Η βάση του ρολογιού έρχεται σε διάφορα χρώματα, ενώ για τα λουράκια υπάρχουν επιλογές για Titanium, Ceramic, Leather και Rubber.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του το TAG Heuer Connected Modular, έχει διάμετρο 45mm ενώ για οθόνη έχει μία των 1.39 ιντσών AMOLED. Φοράει τον επεξεργαστή Intel Atom Z34xx, και έρχεται με μνήμη RAM 512MB και χωρητικότητα εσωτερικού χώρου 4GB. Η μπαταρία είναι μία των 410mAh, που δίνει διάρκεια έως και 25 ώρες με κανονική χρήση.

Το ρολόι πάντως είναι αδιάβροχο (έως 50 μέτρα), δεν γρατζουνιέται χάρη στην επικάλυψη από ζαφείρι, έχει GPS, τρέχει Android Wear 2.0 και υποστηρίζει Android Pay.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα