Το Geekbuying χαρίζει τα πάντα σε τιμές από 9.90$ έως και 0.1$!

Μοίρασε την γνώση...

Το Geekbuying ξεκινώντας από σήμερα έως και τις 18 Μαρτίου, διοργανώνει μια γιορτή για τους πελάτες του. Εσείς ουσιαστικά δεν έχετε να κάνετε σχεδόν τίποτα, ενώ στο τέλος μπορεί και να πάρετε κάποια πράγματα σε ανύπαρκτη τιμή, που φτάνει έως και 0.1$!

Η εκδήλωση ξεκινάει από σήμερα έως και τις 18 Μαρτίου με διάφορες κατηγορίες δώρων και διαγωνισμών. Ο τελευταίος διαγωνισμός ξεκινάει στις 13 Μαρτίου και τελειώνει στις 18 του μήνα, με διαφορετική κατηγορία δώρων κάθε ημέρα.

Διαφήμιση

Ξεκινάμε με την κατηγορία των εκπτωτικών δώρων, με τιμή 9.90$, αρκεί να μοιραστεί τόσες φορές όσες αναγράφεται επάνω. Ουσιαστικά κάνετε log-in, share αυτό που θέλετε και όταν μαζευτούνε αυτές οι κοινοποιήσεις σαν αριθμός ο προαπαιτούμενος, θα μπορείτε να το αποκτήσετε στη τιμή των 9.90$!

Google news

 

Υπάρχουν ακόμα πολλές ευκαιρίες για τιμές έως και 0.1$ σε 11 κάτι από σήμερα ημέρες όπως και πολλά gadgets, mobiles και αξεσουάρ. Δείτε τι σας λέω και ετοιμαστείτε για αγορές!

AliExpress WW Goboo [CPS] Many GEOs

Σας περιμένω όλους λοιπόν στο Geekbuying για τους φοβερούς διαγωνισμούς.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram