Το Geekbuying χαρίζει τα πάντα σε τιμές από 9.90$ έως και 0.1$!

Μοίρασε την γνώση...

Το Geekbuying ξεκινώντας από σήμερα έως και τις 18 Μαρτίου, διοργανώνει μια γιορτή για τους πελάτες του. Εσείς ουσιαστικά δεν έχετε να κάνετε σχεδόν τίποτα, ενώ στο τέλος μπορεί και να πάρετε κάποια πράγματα σε ανύπαρκτη τιμή, που φτάνει έως και 0.1$!

Η εκδήλωση ξεκινάει από σήμερα έως και τις 18 Μαρτίου με διάφορες κατηγορίες δώρων και διαγωνισμών. Ο τελευταίος διαγωνισμός ξεκινάει στις 13 Μαρτίου και τελειώνει στις 18 του μήνα, με διαφορετική κατηγορία δώρων κάθε ημέρα.

Ξεκινάμε με την κατηγορία των εκπτωτικών δώρων, με τιμή 9.90$, αρκεί να μοιραστεί τόσες φορές όσες αναγράφεται επάνω. Ουσιαστικά κάνετε log-in, share αυτό που θέλετε και όταν μαζευτούνε αυτές οι κοινοποιήσεις σαν αριθμός ο προαπαιτούμενος, θα μπορείτε να το αποκτήσετε στη τιμή των 9.90$!

 

Υπάρχουν ακόμα πολλές ευκαιρίες για τιμές έως και 0.1$ σε 11 κάτι από σήμερα ημέρες όπως και πολλά gadgets, mobiles και αξεσουάρ. Δείτε τι σας λέω και ετοιμαστείτε για αγορές!

Σας περιμένω όλους λοιπόν στο Geekbuying για τους φοβερούς διαγωνισμούς.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com