Το Samsung S8 χτυπάει πάνω από 200000 στο Antutu Scores

Μοίρασε την γνώση...

One Ring to rule them all…μία γνωστή φράση για όσους βλέπουν LOTR. Θα μου πείτε που κολλάει εδώ…..κολλάει στον Exynos 8895 της Samsung, που απ’ ότι φαίνεται έρχεται για να κυριαρχήσει πάνω σε όλα τους Snapdragon επεξεργαστές. Σήμερα είδαμε λοιπόν άλλο ένα αποτέλεσμα από benchmark από τον Samsung Galaxy S8 με τον Exynos 8895.

Η αλήθεια είναι ότι η Samsung το 2016 δεν τα πήγε και τόσο καλά στις συσκευές της, έχοντας πολύ μεγάλες απώλειες μόνο από το Galaxy Note 7. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας αυτή την στιγμή είναι φυλακή, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για διαφθορά από την κυβέρνηση της Ν. Κορέας. Χρειάζεται λοιπόν επειγόντως κάτι να τονώσει το ηθικό των μετόχων, υπαλλήλων και αγοραστών. Εδώ λοιπόν έρχεται το Samsung S8.


Με το σημερινό αποτέλεσμα του Samsung Galaxy S8 στο Antutu, επιβεβαιώνει ότι μιλάμε πια για άλλο επίπεδο. Το βίντεο παρακάτω δείχνει μία συσκευή με ονομασία SM-G950, να χτυπάει 205284 βαθμούς στο Antutu. G950 είναι η κωδική ονομασία του Galaxy S8 και την έχουμε ξαναδεί και σε προηγούμενοbenchmark. Βέβαια δεν ξέρουμε ακριβώς ποια έκδοση του επεξεργαστή φοράει αυτή την στιγμή.

Ξέρουμε βέβαια ότι αυτή την στιγμή, επίσημα απ’ όλες τις συσκευές, καλύτερη θεωρείται το Apple iPhone 7 Plus. Με το σκορ που βλέπουμε, νικάει άνετα το σκορ του iPhone 7 Plus, οπότε μένει να δούμε εάν θα αντιδράσει κάπως και η Apple.

Βέβαια κανένας απλός χρήστης δεν την έχει την συσκευή για να την δοκιμάσει και να μας πει εάν ισχύει αυτό και με τι, αλλά και πάλι είναι ανάλογα με του Geekbench που διέρρευσαν χθες. Απ’ ότι φαίνεται ο 10nm επεξεργαστής είναι ο νικητής σε σχέση με τον 14nm Finfet που βγήκε πέρυσι. Φαίνεται ότι το Samsung S8 Antutu 3D σκορ είναι πολύ καλύτερο με παραπάνω από 80000 βαθμούς, νικώντας κατά κράτος τις PowerVR 7XT και Adreno 530!


Το νέο μοντέλο της Samsung, θα έχει καλύτερη εμφάνιση, κάμερα και άλλα χαρακτηριστικά. Λέγεται ότι θα έχει την πρώτη QHD(4K) Super AMOLED οθόνη αλλά και άλλες εκπλήξεις. Βέβαια όλα αυτά κοστίζουν, κάτι που σίγουρα θα το δούμε και στην τελική τιμή του προϊόντος. Τώρα εάν θα χτυπήσει την χιλιάρα η extreme έκδοση, το θεωρώ σιγουράκι!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com