Άσχημα τα νέα για την Samsung! Θα πρέπει να πληρώσει 12$ εκ δολάρια στην Huawei για πατέντες!

Μοίρασε την γνώση...

Μάλλον την Samsung δεν την θέλει γενικώς. Γνώμη μου πρέπει να φωνάξουν άμεσα κάποια καλή ξεματιάστρα, γιατί προβλέπω να έχει και άλλα προβλήματα στο μέλλον! Και το λέω αυτό γιατί το Δικαστήριο της Quanzhou, έβγαλε απόφαση ότι θα πρέπει να πληρώσει 80 εκ CNY στην Huawei, λόγω εξαπάτησης σε πατέντες, απόφαση που βγήκε τώρα. Αυτό τι σημαίνει σε δυτικά χρήματα…

Geekbuying WW

11.6 εκατομμύρια δολάρια θα πρέπει να πληρώσει η εταιρεία επειδή χρησιμοποίησε μία άδεια για 4G σε περισσότερες από 20 δικές της συσκευές, συμπεριλαμβανομένου και του Galaxy S7!

Διαφήμιση

H Huawei είχε καταθέσει μήνυση κατά της Samsung τον προηγούμενο Μάιο στην Κίνα και στις ΗΠΑ, ενώ η Samsung είχε καταθέσει αντίστοιχα άλλη μήνυση σχετικά με πατέντες πιστοποίησης IP. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, καθότι πολλές φορές η μία εταιρεία “δανείζετε” τεχνολογία από άλλη χωρίς να το ξέρει.

Google news

Τώρα όμως με αυτή την απόφαση, 5 εταιρείες θα πρέπει να σταματήσουν τις πατέντες και τα προϊόντα της Huwaei που έχουν copyright. Η Samsung θα πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο που της επιβλήθηκε, αλλά εάν υπολογίσουμε ότι για το οικονομικό έτος 2016, τα επιχειρησιακά κέρδη ήταν μόλις 2$ δις, υποθέτω το να πληρώσει 11$ εκ δολάρια δεν είναι και κάτι το φοβερό. Είναι όμως άλλη μία χασούρα για το 2016.

Blackshark WW Wondershare WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram