Αναφέρονται κατηγορίες για χαμηλής ποιότητας hardware στα Xiaomi Mi 6! Είναι λέτε αλήθεια?

Μοίρασε την γνώση...

Τις τελευταίες 2-3 ημέρες μαθαίνουμε συνέχεια νέα πράγματα για το πολυαναμενόμενο Xiaomi Mi6. Το πρωί σας είχα εικόνες που διέρρευσαν χθες στο Weibo. Τώρα έχω μία φήμη που εάν επιβεβαιωθεί, δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο για την Xiaomi. Φαίνεται λοιπόν ότι στον βωμό της εξοικονόμησης χρημάτων για το μεγαλύτερο κέρδος, η Xiaomi χρησιμοποιεί πιο ευτελή προϊόντα και όχι από το καλό το πράγμα.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ένας developer που έχει τη συσκευή στα χέρια του εδώ και λίγο καιρό για τις ανάγκες δημιουργίας λογισμικού.

Διαφήμιση

Ο @Mocha RQ, ο developer που το ανέφερε αυτό στο  Weibo, έγραψε ότι το τμήμα του μοτέρ για την δόνηση του Home Button, πρέπει να είναι χαμηλής ποιότητας, γιατί αισθανόταν να είναι πολύ μικρής. Αυτό θα σήμαινε μειωμένη αξιοπιστία και κακής ποιότητας υλικό. Έτσι για παράδειγμα αναφέρει ότι το αντίστοιχο τμήμα που διαθέτει ο αισθητήρας αποτυπωμάτων του iPhone 7 στο Home button κοστίζει 10$, ενώ το μικρό μοτέρ που θα διαθέτει το Xiaomi Mi 6 κοστίζει κάτι λιγότερο από 1$.

Google news

Το Xiaomi Mi 6, όπως σας είχαμε γράψει και στο προηγούμενο άρθρο, θα έχει ένα μεγάλο Home button σε ελλειπτική μορφή, που θα κάνει και την δουλειά του σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Επίσης λέγαμε ότι είναι μεγάλο γιατί μπορεί να έχει και την ιδιότητα να διαβάζει χειρονομίες.

Zaful WW Geekmaxi Many GEOs

Βέβαια αυτό είναι μία εικασία ενός developer. Καλό θα ήταν να το πιάσουμε και εμείς στα χέρια μας, ώστε να δούμε και μόνοι μας εάν πραγματικά ισχύει αυτό. Μένει λοιπόν να περιμένουμε μέχρι τις 19 Απριλίου για να δούμε τελικά εάν οι ισχυρισμοί αυτοί αληθεύουν.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram