Αποκτήστε ένα από τα τρία Xiaomi ακουστικά σε μειωμένη τιμή με εκπτωτικό κουπόνι!

Σήμερα από το πρωί όλο με την Xiaomi ασχολούμαστε….έχει την τιμητική της φαίνεται. Βέβαια εκτός από τα φοβερά κινητά που έχει, έχει και ένα κάρο αξεσουάρ, όπως ακουστικά. Σας βρήκα λοιπόν 3 καταπληκτικές προσφορές σε ακουστικά της Xiaomi που τα βρήκα στο Banggood, με χρήση εκπτωτικού κωδικού! Ας δούμε όμως τι σας βρήκα…Πρώτα σας έχω τα Xiaomi Hybrid Dual Drivers Wired Control Earphone Headphone With Mic. Αυτά είναι ακουστικά με καλώδιο, δεν είναι ΒΤ και στερεώνονται μέσα στο αυτί. Έχουν αντίσταση 32Ω, η ευαισθησία λήψης είναι 101dB, ενώ ζυγίζουν μόλις 14γρ. Σαν χρώμα έρχονται σε ασημί. Το καλώδιο των ακουστικών είναι στα 1.25m με ισχύ 5mW.

Τα συγκεκριμένα ακουστικά κοστίζουν κανονικά 18.60$, αλλά εάν χρησιμοποιήσετε τον εκπτωτικό κωδικό 68a397, θα μπορείτε να τα πάρετε στην χαμηλή τιμή των $14.88! Πολύ καλή τιμή!

Μετά σας έχω τα Xiaomi Hybrid Pro Three Drivers Graphene Earphone Headphone With Mic. Τ’ ακουστικά αυτά έρχονται στο ασημί και στερεώνονται μέσα στο αυτί. Το μήκος του καλωδίου είναι επίσης 1.25 μέτρα, ενώ τα ακουστικά αυτά είναι λίγο πιο βαριά, 175γρ. Η ευαισθησία είναι 98dB, ενώ η αντίσταση είναι 32Ω. Σε κάθε μεριά υπάρχει 3 οδηγοί για καλύτερη απόδοση του ήχου. Τ’ ακουστικά χρησιμοποιούν HIFI Graphene διάφραγμα. Τ΄ακουστικά θεωρούνται πάρα πολύ καλά και άψογης ποιότητας.

Τ’ ακουστικά κανονικά κάνουν 26.60$, αλλά εάν χρησιμοποιήσετε τον εκπτωτικό κωδικό 8febaf, τότε θα μπορείτε να τα αποκτήσετε στην προνομιακή τιμή των 21.28$!!!

Τελευταία σας έχω το καλύτερο από τ’ ακουστικά της Xiaomi, τα Xiaomi Sport In-ear Earhooks Wireless Bluetooth Headset Earphone With Mic.

 Τα εν λόγο ακουστικά, είναι ιδανικά για όσους ασχολούνται με τρέξιμο ή extreme sports εντατικά! Έρχονται με 5 ζευγάρια ακουστικών, που ταιριάζουν με κάθε είδος αυτιού. Είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και στο νερό, οπότε μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ενώ βρέχει και να μην φοβάστε ότι θα σας χαλάσουν. Περιέχουν 110mAh μπαταρία που δίνει έως και 7 ώρες ζωής, αλλά θα χρειαστείτε περί τις 2 ώρες για να τα φορτίσετε πλήρως. Πάντως με πλήρως φορτισμένη την μπαταρία, μπορείτε να μιλάτε για 7 ώρες περίπου, ν’ ακούτε μουσική για περίπου 7 ώρες, ενώ ο χρόνος αναμονής είναι 280 ώρες! Υπόψιν μιλάμε για ακουστικά που συνδέονται με το κινητό σας μέσω ΒΤ, χωρίς καλώδιο. Μάλιστα έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν με δύο συσκευές ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημα. Η κύρτωση που έχουν τ’ ακουστικά προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας, οπότε την ρυθμίζεται για να έχει όσο καλύτερη επαφή. Φυσικά η ποιότητα του ήχου είναι η καλύτερη που θα μπορούσατε να έχετε, αναμφισβήτητα! Τ’ ακουστικά έρχονται σε μαύρο ή άσπρο χρώμα και με βάρος 178γρ. Όπως είπαμε απουσιάζει τελείως το καλώδιο, ενώ για να συνδεθούν υποστηρίζουν Bluetooth V4.1. Υποστηρίζουν ακόμα τα πρωτόκολλα  HFP/HSP/A2DP και AVRCP. Μπορείτε να είστε μέχρι και 10 μέτρα μακρυά από το κινητό σας και δεν θα έχετε πρόβλημα λήψης του ήχου.

Τα υπέροχα αυτά ακουστικά, κανονικά κάνουν 34.80$, αλλά εάν χρησιμοποιήσετε τον εκπτωτικό κωδικό 8bd1ff, θα μπορείτε να τ’ αποκτήσετε στην προνομιακή τιμή των 27.84$!

Τι λέτε για τις ωραίες προσφορές που σας βρήκα? Ανάλογα με το τύπος είστε προτιμήστε και τ’ ανάλογα ακουστικά.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα